ad
ad

Related Articles

9 Comentarii

 1. 1

  Anonim

  Domnule Lixandru, nici pe noi nu ne ajută (cu nimic !) să-ți citim „editorialul”(dar tot n-avem ce face, aşteptând o nouă Ordonanță Militară , din partea unor „comandanți” care „n-au făcut armata”-pe bune/”la trupă”(!)-adică/… NICIODATĂ)!… Plângăcios (al unui… „deprimat sărac cu duhul”!) care ascultă povestea DROBULUI (de sare) …până la următorul CUTREMUR MARE/alegeri pierdute de „partidul lui… Iohannis”/ care se „ocupă” să-l tină în case (la domiciliu ! ) pe seismologul Mărmureanu… cu motivul că are peste 65 de ani şi trebuie apărat de virus/i ca să poată muri …(liberal !) de FOAME !

  Reply
 2. 2

  Anonim

  Primarul nostru de la negru de fum cand face rost de Covidel? Este in grupa de varsta care nu trebuie sa iasa afara decat 2 ore pe zi sa-si faca miscarea pe culoarele puscariei

  Reply
  1. 2.1

   Anonim

   Ar fi trebuit să ştii că cei care habar nu aveau/nu au/despre/de …Istorie…au fost şi sunt condamnati, (ei) în primul rând, să o repete ! (Vezi şi Procesul de la Nürnberg)

   Reply
  2. 2.2

   Anonim

   Ar fi trebuit să ştii că cei care habar nu aveau/nu au/despre/de …Istorie…au fost şi sunt condamnati, (ei) în primul rând, să o repete ! (Vezi şi Procesul/Procesele de la Nürnberg)

   Reply
 3. 3

  Anonim

  Vor urma in Europa (şi în România) , după Genocidul Coronavirus Covid 19, „Procesele de la Nürnberg” (1945/49) ?…

  Reply
 4. 4

  StratforAG

  Astazi este dezlegare la peste. Adica toti cei in carantina pot comanda de pe site-urile de escorte una dintre cele 500 de tute disponibile in Pitesti.. Pot lua legatura cu guvidele si sa-si faca o programare on-line pentru ca oricum s-au inchis toate mai putin astea…Guvernantii le-au protejat ca sa mai faca un pic de divertisment in aceasta perioada dificila. Aceste bombe epidemiologice functioneaza bine mersi mai ales ca tarifele au scazut datorita intoarcerii acasa de pe meleaguri italiene a sangelui proaspat.

  Reply
  1. 4.1

   Anonim

   Domne, văd că te procupă de foarte mult timp ,,problema”. Ești bine/normal?

   Reply
   1. 4.1.1

    Anonim

    Da’ şi tu te zbați in izoletă ca peştele prăjit (în ty gaie)… de Blagoveştenie !

    Reply
 5. 5

  Anonim

  Revolutia bate la usa. Nu stiu cati realizeaza similitudinea din decembrie 89. Foamete, panica, restrictii de circulatie…Cred ca ordonanta 5 o vor face in fata plutonului de executie

  Reply

Comentează şi tu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site deţinut de SC Argeşul Liber S.A.