20 ianuarie, 2022
loading...

Related Articles

3 Comentarii

 1. 1

  Delia Dumitricā

  Sunt cititoare si, nu ascund, simpatizantā a acestui ziar. Unul dintre motive este acela cā ofera posibilitatea cititorilor de a-si exprima opinia in legatura cu articolele publicate. Da, este adevārat, tatāl acestor copii este iubitor. Stiti ce meserie am si poate ma credeti ca observ destul de bine reactiile copiilor. Pe chipul lor nu se citeau teama, neajunsurile, disperarea. Nu ! Ei zambeau mereu, deci vedeau in tatal lor, in primul rand, o autoritate morala. Va aduc la cunostinta un gest care pe noi, vizitattorii, ne-a uluit. Tatal l-a pus pe baiatul cel mare sa-l strige pe un alt baiat, vecin, descris de el ca fiind “mai sārac decât ai sāi “, ca sa-i dea ceva din darurile pe care le-am dus noi. A venit baietelul si a primit niste dulciuri si alte cele. Dar aceasta nu a fost totul ! Tatal si-a amintit ca “pe o ulita “, in apropiere, locuieste o fetita cu grave probleme de sanatate si l-a rugat pe acel baiat sa-i duca si ei ceva din darurile copiilor sai. Ma credeti ca am ramas fara cuvinte ? Stiti cum s-a exprimat? “Dar din dar se face.” . Ne uitam unii la altii impresionati de gestul unui tata a cinci copii. Am uitat sa adaug faptul ca in fiecare seara tatal le aduce copiilor “masā caldā” asigurata de angajator. Printre altele, noi le-am dus si un bradut cu globulete si beteala. Mare ne-a fost surpriza cand am vazut ca in cerdacul casei era deja unul impodobit. A zis mândru: “Pāi cum era sa-i las, doamnā, pe copii fara bradut?”. Am inteles ca domnisoara din Vâlcea care a sesizat autoritatile i-a strigat la poarta, iar copiii, curiosi si bucurosi, au venit repede la poarta, cum au putut, asa cum erau in casa: in papuci, unii fara sosete, altii in tricou. Respectiva a inceput sa strige “Sa vina PSD-ul sa vada, sa faca PSD-ul ceva…”. Apoi i-a filmat (desi sunt toti minori) si a publicat totul pe retelele de socializare. Acele filmulete au disparut , fiindca eu nu le-am mai gasit… Mi-a spus o persoana care le-a vazut. Deci, oameni buni, acest circ in detrimentul unor copii, efectiv furati din casa in care traiau, fara instiintarea tatalui, s-a facut ,oare, cu ce scop? Sper ca omul acesta sa fie in continuare ajutat si asistat juridic pentru a demostra in fata instantei ca, intr-o situatie grava cu iz politic (cred eu!), victimele sunt cinci copii si un tata cumsecade, care le asigura hrana, caldura, haine si, nu in ultimul rand, dragoste paterna. Apropo: tatal pe Maria o striga “pāpusica mea…

  Reply
  1. 1.1

   Anonim

   Asta se intimpla cind statul e strimb. Avem bani pentru cinci asistenți maternali dar nu avem posibilitatea să ajutăm un tată singur. Dacă i s ar fi dat tatălui acei bani ar fi fost un cistig pentru toată lumea țintind cont de faptul că erau săraci nu abuzați,poate nesupravegheați de tatăl nevoit să muncească.

   Reply
 2. 2

  Zoil

  Cand muma-i tuta, vai de copii ! Pentru copii este mai bine asa . Oricat s-ar stradui tatanele, singur nu ar reusi … o viata decenta sa le asigure .

  Reply

Comentează şi tu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site deţinut de SC Argeşul Liber S.A.