Related Articles

16 Comentarii

 1. 1

  Anonim

  Cursă …cu obstacole a unei RÂNDunici/cutră bătrână/securist „socio-psiho” …”alt ‘coperit”… de ridicolul copistului de Evanghelii din „VIlele/Culele/ Domneşti” … de la Valea Mare’a Ştefăneştilor (centru…urban/civic/(!) …unde editorialistul nostru păzeşte… ETERNITATEA ((„iea”, sb.feminin !) …”sunat”, totuşi, prea des/ insistent de …doamne „palyde”… „inrâurite”/”ridate”, adică …de vremurile grele …dar şi…ieşite de sub tutelă !… Ca să mai uite de numărul ultim… ‘ratatat”.al anilor , editorialistul nostru scrie înciudat la/ despre … ultima lui încercare / eseu/ cu Jenny …”Autoritatea Biologicului asupra Metafizicii”/Ioana din Palatul rustic de peste „stradă” fiind cu mult mai tânără decăt as/inul din el (!) …Dar, dacă te vrei menționat/citat…cu tonusul…cât mai ridicat/ învârtoşat , în ciuda DEPRESIEI „Patronatului”…şi a „amenințărilor multiple”/ cu … „eradicarea”…CUMULULUI Pensie /şi cu/ + Salariu …de la Statul româneşte (!)…călare pe câte un „editorial”/ (Bonus !)…la ARGEŞUL (privat) …TREBUIA să încerce măcar …NU ?!…

  Reply
  1. 1.1

   Anonim

   Moșule, esti atat de toxic incat nu mai comenteaza nimeni in proximitatea ta fetida, plina de sminteala

   Reply
 2. 2

  Anonim

  E un demers plin de învățăminte pentru orice om care trece cumpănă dintre ani. Mi-a plăcut ideea cu ochii spirituali. Deci nu culoarea ochilor da frumusețe lor, ci modul cum privești viață. Așa e!

  Reply
 3. 3

  Diogene

  Noii politicieni din pacate se dovedesc extrem de superficiali. Cel mai grav e insa ca sunt incompetenti peste tot in etajele guvernarii. As fi vazut o reteta de succes in impletirea elanului tineresc al noilor generatii cu experienta „vechii” clase. Dar nu, fiecare pentru el si se razboiesc urmand ca cei ce vor pierde sa fie tot muritorii de rand.
  Cam asa se profileaza anul 2020.

  Reply
 4. 4

  vasile

  Cred că vremea cea mai potrivită pentru reflectare spirituală e cea a vârstei matale!; la tinerețe, ,,încurcate mai sunt căile Domnului”… Dar vine vremea pentru fiecare!

  Reply
 5. 5

  Decebal

  Anul 2020 va fi marcata de alegeri. Oamenii politici aveti dreptate sunt ei o mare harababura. Cei tineri sunt cu nasul doar in telefoane si nu au pregatirea si competenta de a gestiona corect interesele nationale sau locale. Iar generatia veche de politicieni este iar depasita macinata de propriile interese oricum orbi la problemele noastre

  Reply
 6. 6

  Marijan

  Stimate domn,
  Mi se pare interesant că, la o lună după prima publicare, exprimarea nefericită a lui Iulian Bulai mai face „valuri”. De asemenea, mi se pare interesant că aproape nimeni nu a dat nici o atenție textului în totalitate și a ideii care s-a vrut exprimată. În schimb s-au făcut nenumărate comentarii pe acea parte a postării care „lovea” în fibra creștină a românului. Faptul că Bulai este reprezentant USR este menționat obsesiv, după părerea mea pentru a acredita ideea că acesta a exprimat „credința ” useriștilor, a unui partid care se pregătește să ne transforme într-un popor fără Dumnezeu, de aceea trebuie exclus din opțiunile alegătorilor. La o minimă cercetare obiectivă a textului lui Bulai, este evident că a încercat hiperbolizarea unei idei, pentru a atrage atenția asupra situației copiilor mai necăjiți din România. A ales bine metafora? Se pare că nu. Dar asta nu-l face un eretic, așa cum se tot sugerează. Mai ales că, am înțeles, este catolic practicant. Și probabil cei mai mulți revoltați sunt ortodocși nepracticanți. În altă ordine de idei, faptul că unui om i se refuză dreptul de a avea o opinie este dovada limitării libertății de exprimare, nu invers, cum – mă scuzați – sugerați dumneavoastră. Tânăra generație are vârfuri. Are oameni cu care ne putem mândri. Dar nu sunt menționați prea des în spațiul public. Mă întreb însă, când generația de aur – interbelică – era în floarea vârstei, câți știau ceva despre ei (mă refer la populație în general), câți erau cei educați? Și eu cred în Dumnezeu, dar înțeleg mesajul din textul lui Bulai. Și am încredere că există, încă, în România resurse intelectuale, chiar dacă în peisaj sunt vizibile mai ales opusele lor. Am încredere că, dacă nu ne batem joc în continuare de țară, punând la cârma ei aceiași comuniști îmbrăcați în costume de reformatori, mulți tineri care s-au pregătit temeinic în diverse domenii se vor întoarce și ne vom găsi pe un drum mai bun. Știu că sunt optimistă, dar premisele există.

  Reply
  1. 6.1

   Anonim

   Resurese gen progenitura lui Miutescu, care a luat nota 3 la bac.

   Reply
   1. 6.1.1

    Anonim

    Fiecare se uită unde dorește. Habar nu am ce notă a luat la BAC unul sau altul. Iar cei cu 3 nu îi vor exclude pe cei cu 10 decât în măsura în care populația admite asta. Dar vor exista totdeauna tineri de 10, în care ne stă speranța. E adevărat, din păcate, că marea majoritate preferă inculți, impostori, corupți care mint frumos.

    Reply
 7. 7

  Anonim

  si-a iesit din mana Savu. Nici postacii nu mai sunt ce au fost. Articol subtire, fara prea multa argumentatie care tradeaza o stare de lehamite. Sa speram ca dupa minivacanta nr 450345 compostul editorialist va incerca o revenire la cauza stangii cu care trage de stilou.

  Reply
 8. 8

  Anonim

  Sa ni-l imaginam pe Savu tortionar la Puscaria Pitesti, la Periplava, la Aiud sau in aparatul NKVD din anii 50. I se potriveste de minune. El nu se poate desparti de comunism pentru ca astazi are o noua admiratie ( social-democratia). Dusmanii lui sunt tinerii care au facut dovada talentului, mediul de afaceri si bineinteles toti aceia care vad in comunism patima umanitatii. Se zvarcoleste ca un sarpe atunci cand limba-i despicata ii este rasucita de adevar.

  Reply
  1. 8.1

   Anonim

   Ce tineri care au dat dovada talentului visezi, nu generaliza, sunt unii, puțini, restul…Iar mediul de afaceri, varză, noroc cu statul, săracul…

   Reply
 9. 9

  Petra

  Unele comentarii sunt chiar idioate! Domnule, trebuie sa aveti un simt al umorului foarte dezvoltat de faceti fata acestor elucubratii ale unor ineptii! Cu pretuire,

  Reply
  1. 9.1

   Anonim

   „JANO”, tu nu mori doar de bătrânețe, mori şi …de PROASTĂ !
   D-le Gicu, ce răbdare ai cu …babetele ăstea, cititoare …de „HOROSCOAPE”, care la scoală n-au fost în anii ’60 (la vremea lor !), dar merg azi să se uite… peste gard „du pe”…gardieni/agenți de pază „cumularzi” (Pensie + Salariu) ca să-i invite, şi pe ei, …”la o cafea” (!)…INSTANT/ (fără „Obigați/uni”) !

   Reply
   1. 9.1.1

    Anonim

    Vezi ca iti trage Petra o smetie sanatoasa dupe cap de vezi stele verzi. Si asa esti in piuneze d’abia iti mai stapanesti flatulentele. Putirinta ioc.

    Reply
    1. 9.1.1.1

     Anonim

     Exact ce spunea astrologul & numerologul Voropchievici (Mihai) în ceea ce te priveşte: iipeşti numerele prezente de cele imediat precedente (într-un lung …”cârnaț”) fără să-ți mai pese că în loc de bani adevărați (€ & $) numeri/ socoteşti …flatulențele partenerului (de pat) care nu se usucă de mila/grija ta, JANO, nici când nu doarme şi tot el te sfătuieşte să nu-ți mai pui/dai jos „masca de gripă” de pe figură că la locul tău de muncă lucrurile stau tot mai prost/ rău/, in ciuda stelelor de pe umerii unora care te-au fascinat cu…promisiuni de putirință „pulitică” şi ti-au dat-o pe unde au apucat …până când nici tu n-ai mai văzut-o !?

     Reply

Comentează şi tu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site deţinut de SC Argeşul Liber S.A. Copyright © 2023