ad

Related Articles

4 Comentarii

 1. 1

  Boni

  Hoitari! Oameni de dreapta, cică. Bugetari, salariați umili, indivizi care n-au condus în viața lor o roaba (utilaj inferior nu femeie), un coteț de găini, ceva, o afacere particoleră, nuuuuuu, e greu să-ți pui mintea la contribuție. Jeguri, minți înguste. Păi eu, și dacă mor mâine, voi spune: R. Bogdan este un filfizon, un impotent politic urlător la stele, o paiață pensată și pudrată ca liiceanul degrabă mâncător de edituri moca și anti ortodox (sprijinitor al unor bombardamente ,,pascale”), un zero cu cravată și batistă venturiană, un ,,vocea patriotului naționale” fad, incolor și inodor, o gogoașă patriotardă umflată, plină de aere elitiste dar, în fapt puturoase și vetuste, și fără aureola patinei aferente lucrului vechi, strașnic, bine făcut, nu, doar sclipici ieftin, ambalaj pentru votanții miopi
  iar retardatul sibian este un mutant cibernetic, scrâșnitor de porțelan săsesc, mânjit de mișcări ,,copilărești”, ilicite, mare și noninteligent dar lacom, cu meditații iluzorii și cu o nevastă adolescentă bătrână, cu cracii goi (scuze!), fară rușine, fară simț matern, cu un zâmbet naiv și afișat artificial. Mi se face milă de țara asta amărâtă. Asta ați găsit, băi aceștia, un film de oligofreni…nici muia invocată nu o meritați că, la cât sunteți de proști și de vicioși, vi se face poftă să o primiți, nu să o dați!

  Reply
 2. 2

  Juju

  Lasă dom. Diță, că comuniștii nu cred în Iisus!
  Așa că, M.. E psd!

  Reply
 3. 3

  Delia Dumitrica

  Doamne, ce-mi mai este dat sa aud si sa vad! Oameni de nimic, plozi ai nu stiu cui, nu-L mai amestecati pe Iisus in mizeriile voastre! Cred ca nu exista impotenta mai mare ca atunci cand, in loc sa vii in fata oamenilor cu realizari din trecut (personale si de partid) si cu planuri viabile pentru viitor, te apuci sa-i injuri pe ceilalti. Eu sunt „pesedista”, dar , asa prostuti cum îi zugravesc urlātorii astia din opozitie, n-au iesit niciodata la inaintare, in campanii, cu injurii sau cu limbaj licentios la adresa adversarilor. Deci, pana la urma , de unde atata …., māi impotentilor ce sunteti? Si va mai folositi si de numele lui Hristos? Rusine, mizerabililor ce sunteti !

  Reply
 4. 4

  Delia Dumitricā

  Erata : eu NU sunt „pesedista”!! Nu am fost si nu sunt!

  Reply

Comentează şi tu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site deţinut de SC Argeşul Liber S.A.