20 septembrie, 2021

Related Articles

4 Comentarii

 1. 1

  Marian

  Cand gazezi zecii de mii de oameni, eliberezi din inchisori zeci de mii de criminali, hoti si violatori, cand sodomizezi justitia, iti bati joc de mediul privat si pui in fruntea tarii o adunatura de cretini analfabeti nici nu mai conteaza daca romanii au ales un KWI. Pe de alta parte daca dv, va place ideea cu prosopul noua ne surade acela cu sapunul. Asta le dorim nemernicilor care si-au batut joc de o tara intreaga cu o aroganta greu de imaginat.

  Reply
 2. 2

  Marcel

  SEVRAJUL MEU ….

  Dupa 30 de ani, ma tot gandesc la ,, caritas-urile,, lui Stoica si Iliescu, la cupoanele nominative tip Vacaroiu, pentru imbogatirea romanilor si la Legea pentru marirea pensiilor si salariilor, opera actualului si trecutului PSD.
  Precum in cer e Dumnezeu, asa si pe pamant sunt Eu, sluga si stapanul meu. Cu circa n zile in urma, spuneam la prieteni ca PSD-ul este partid de stanga… imprejur. S-a adeverit !
  Mai spuneam ca exista o lege a naturii. ,, Hibridul, recte corcitura,in prezenta elementului superior din care a fost format, dispare. Exemplu .. de ce nu se inmultesc, ba chiar dispar catarii ?,, Natura, nu omul a lucrat . Acum, ma gandesc la zbaterea psd-ista !!!! Vor sa schimbe denumirea si sigla PSD-ului. Efectiv, sa stearga toate urmele.
  Doamne, ma inchin ! Pana acum parc-ar fi fost grup infractional organizat .

  Reply
  1. 2.1

   Riciu

   De Băsescu, fostul P.D., P.D.L.,etc., nimic, nimic? Despre schimbatul doctrinei, de către matelotul cheaun, peste noapte, nimic, nimic? A dracului mai e pielea pe unii. Cu ,,galbenii” la putere, sevrajul va deveni permanent.

   Reply
   1. 2.1.1

    Marcel

    Fariseul politic despre care scri, parerea mea este ca a fost reprezentantul sectiei speciale a securitatii de patru ani din cadrul Institutului de Marina. La ,, fariseii politici,, este bine sa nu urmaresti ideile principale ci amanuntele….. conteaza. Cat despre galbeni, poate a fost o gresala ,, alipirea,,, sincer eu am votat doar … ,, armasarul,,.
    Cand voi observa semne de oboseala, il voi hrani cu farasul cu jar !!!!!

    Reply

Comentează şi tu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site deţinut de SC Argeşul Liber S.A.