3 Comentarii

 1. 1

  Anonim

  Sa credeti voi ca doar atatia..numai in 3 zile am drpistat 15 cazuri in pitesti si inca pe atatea la campulung prin testare rapida ingluenza a+b..la centrul mefical binisan..mai mult de jumatate copii de pina in 8 ani

  Reply
 2. 2

  Anonim

  La campulung spitalul este jalnic in tratamente.Mai ale la sectia pediatrie
  Am stat cu nepotica cu gripa si pneumonie.Datorita bunei intentii doamne doc.Guran amajuns la Bucuresti la terapie intensiva.intradevar este unicu medic care sa ocupat cu adevarat.Cu tot tratamentu starea copilului sa agravat. Solutia a fost Bucuresti. De ce acolo se poate la noi ditamai spitalu plin de medici nu.

  Reply
 3. 3

  Anonim

  O nouă campanie de „îngrozire”/panicare a populației (de tipul „pesta porcină africană”) !?
  În sezonul „rece” apar şi se acutizează orice fel de boli ale căilor respiratorii (şi nu numai!)…Este evident că la mijloc există alte interese (comerciale, ale celor din domeniul industriei medicamentelor , mai ales?). Dar , „ciugulesc” câte ceva toți cei „interesați” (şi la mijloc sunt tot banii „prostimii” care dă năvală în farmacii…şi cumpără… câte ceva!). Şi mai dau năvală şi peste doctori (şi dacă i-ai „deranjat”, …ceva ,acolo, tot „îi laşi”…că data viitoare…”ştii tu”!) … N-o să creadă cinevă că, brusc şi dezinteresat, responsabilii din Sistem nu mai pot de grija sănătății bolnavilor…”de gripă”! Ferească Dumnezeu de o epidemie adevărată (inclusiv de gripă!) pentru că atunci vom constata, din nou, cu toții, ce Sistem medical „excepțional” avem în țară noastră şi cât de deficitară este…Biserica şi slujitorii ei ! Vai de românii care n-au…”gripă”!

  Reply

Comentează şi tu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site deţinut de SC Argeşul Liber S.A.