4 Comentarii

 1. 1

  Goargăș

  Voi fi prezent ca să vad cum ,,p-afară-i vopsit gardul” dar, mai ales, ce este înăuntru. Acum o săptămână nu am mai putut intra din cauza unui lacăt nou-nouț dar am constatat unele semne încurajatoare. Sper că nu m-am înșelat. Poate, cu această ocazie, dacă există curaj (era să scriu cojones, scuze!) Consiliul Județean Arges organizează și Ziua porților deschise la Grădina de Vară (nu a Domnului, că aia are porțile larg deschise) ca să obsevăm stadiul ,,lucrărilor”.

  Reply
 2. 2

  Puiu

  Cred că nu va vine ideea să terminați și Gradina de Vara!?De la o vreme constat,chiar dacă mă contrazice domnul Goargas, ca Gradina de care pomenește Domnia Sa, nici nu mai are porti.Cu toate acestea e mare aglomerație la intrare!?Ii apreciez efortul pe care-l face,dar i-a dat Dumnezeu prea multe bune,așa că poate să piardă și un pariu,cu toate că ar trebui să îl câștige.

  Reply
  1. 2.1

   Goargăș

   Din presa de azi: ,,Proiectul de reabilitare este în grafic, pe lângă lucrările efectuate la tribune și scenă fiind executate și reparații ale vestiarelor și corpului de clădire unde se află cabinele actorilor. Potrivit directorului Centrului Cultural Județean, Araxy Negoșanu, se dorește ca lucrările să fie gata în câteva săptămâni, pentru ca inaugurarea Grădinii de Vară să se facă odată cu Festivalul de Film ,,Cinesat””(la finele lunii iulie). P.S. Dacă va fi așa, dau tot eu pariul și îi voi ,,cinsti” pe toți ,,actorii”: C.J., C.C.J., ziarul ,,Argeșul” și toată presa care a tratat subiectul, pe domnul Puiu și pe toți iubitorii de cultură care au contribuit la reușita acestui proiect atât de mult așteptat. P.P.S. Nu glumesc!!!

   Reply
   1. 2.1.1

    Goargăș

    Ca urmare, dacă va fi cazul, o să contactez C.J. pentru o sponsorizare (după puterile mele și dezinteresată) la inaugurarea Grădinii de Vară).

    Reply

Comentează şi tu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site deţinut de SC Argeşul Liber S.A.