06 decembrie, 2019

10 Comentarii

 1. 1

  Anonim

  Fără să încercăm să facem concurență unor reprezentante ale „genului feminin”, expresie alternativă pt. atât de tăvălita „sexul …frumos”, de care „fug ca Dracu de tămâie” urâtele şi mintoasele neamului ajunse „vedete-prezentatoare” de fack- news (uri) pe sticla tv., vom remarca puterea de seducție a unui Papă catolic (Francisc), de 83 ani, față de niste „fătuci” cu 50 de ani mai …întârziate !

  Reply
 2. 2

  Anonim

  Asa cum a fost posibil ca BOR sa fie aliata PSD si sa faca o campanie electorala la sate. Tot asa cum reprezentantii ei s-au afisat cu liderii ciumei rosii. Tot asa cum traiesc intr-o opulenta desantata si nu sunt aproape deloc implicati social. Asa cum au o gramada de canale media unde prostesc la greu populatia slaba de inger si cam tot la fel cum sunt plini de scandaluri legate de homosexualitate. Cam asta este in parcela Gradinii Maicii Domnului de unde se mai gaseste cate unul sa se intrebe cum e cu Papa.

  Reply
 3. 3

  Anonim

  Grețos articol „de fond”! Iată, mai sus, semnat Gh. Savu, cum arată un articol resentimetar, securist, care îmbracă realitatea societății româneşti din anul 2019 în balele hienelor care au primit peste boturile lor puturoase/împuțite , dar colțoase şi voturile tinerilor frumoşi & liberi” # din România care au refuzat să plece…”după fentă” ,schițată de PS Dragnea & Tăriceanu despre/cu tot felul de (pseudo)creşteri economice, de salarii şi pensii , întâmplate real doar pt. „nomenclatura” PSD-ALDE condusă de cei doi „lupi” ai…CORUPȚIEI şi manipulării politicianiste şi antipopulare ! …Poporul român şi-a însuşit lecția de patronism predată de PNL Iohannis-Orban-Turcan şi au votat per/pendicular cu/pe… „eroul micului ecran” Dragoş Bogdan ! Şi să te ții din calea suvoiului…de lapte şi miere care o să se scurgă din Marea cea mare prin conductele magistrale cu stații terminus imarile capitale ale luminii şi căldurii culturale : Viena-Berlin-Paris ! Vivat ! La mai mard !

  Reply
 4. 4

  Boni

  Cam prea mult Papă, și ce e mult strică. Dar așa suntem noi, băștinașii, iubitori de mărgele colorate…se vede și după cum am votat…ne va ieși pe nas, o să vedeți!

  Reply
 5. 5

  Carmen

  Inspirat articol! Intr-adevar, in Gradina Maicii Domnului e ca in Divina Comedie

  Reply
 6. 6

  Anonim

  Si cum majoritatea traim in vale suntem dati pe mana Necuratului, adica a lui Base…

  Reply
 7. 7

  Diogen

  Foarte bine zis. Societatea este din pacate suma indivizilor ce o compun. Asa ca daca majoritatea sunt de acord cu casatoriile intre persoane de acelasi sex, acesta va fi trendul social. Daca esti traditionalist nu esti „politically correct”.
  Si da, totul pleaca de la educatie, cum bine stie autorul care este cadru didactic.

  Reply
 8. 8

  Anonim

  Lupul singuratic al pădurii unde se mAnAncA iezi

  Reply
 9. 9

  Anonim

  mi a plăcut finalul. într adevăr, din vârful muntelui se vede frumos.

  Reply
 10. 10

  marin

  vizita papei nu a oprit ploile, ba le-a intensificat, a adus furtuni … sa acopere totul, să spele ce era de spălat …

  Reply

Comentează şi tu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site deţinut de SC Argeşul Liber S.A.