Related Articles

10 Comentarii

 1. 1

  Anonim

  Si despre Piticul de gradina ce ne puteti spune domnule Savu? Dumitale ce dorinte ti-a indeplinit?

  Reply
 2. 2

  ionel

  A trecut vremea ghiozdanului dus în spate de elevi, pentru că era prea greu! cred că avea peste 4 kg.

  Reply
  1. 2.1
 3. 3

  Vasile

  Cred că era mai bine în vremea când copiii citeau povești dintr-o carte, cu paginile răsfoite de alți și alți copii! Astăzi caută mai mult frânturi, pe care le găsesc pe internet și le lipsește bunul simț și cultura generală! Așa va fi noua genrație! Cu telefoane scumpe și lipsuri de comportare pe măsură!

  Reply
 4. 4

  marin

  Vine o generație de copii, ai căror părinți s-au născut după 1990. E altă mentalitate! Ce n-au avut părinții, să aibă copiii! Telefoane și tablete în loc de cărți, bibliotecă, ghiozdan …

  Reply
 5. 5

  anonim

  Eu cred că era mai bine înainte! Cum era ghiozdanul, așa greu și plin cu caiete, cărți, culegeri … copiii învățau să scrie frumos, nu ca acum!

  Reply
 6. 6

  Remus c

  Asa este ,,copilul este un temperament ,, iar părinții uita uneori ca acest temperament se poate restrânge in adultul de maine . Uita , sau poate treburile zilnice ii fac sa nu observe la momentul potrivit schimbările majore care pot aparea in comportamentul copilului . Cu răbdare, timp si intelegere , toate au o rezolvare , toate se pot modela ….

  Reply
 7. 7

  Vasile

  Inca nu au toti elevii tablete! Unii nu au nici ghiozdane, nici măști de protecție, nici pachet cu mancare!

  Reply
 8. 8

  Iurie

  Dacă în trecut era cineva, care avea capacitatea de a extrage fenomenele sociale, care caracterizează trăsăturile ființei umane, ca apoi să le extindă pe coală creînd o succesiune de imagini care pas după pas sugerează un sfârșit optimist.
  Astăzi ne aflăm cu o grămadă de informații brute care, nu prezintă semne de un sfârșit și mai mult ca atât nu sugerează optimism.
  De-a lungul evoluției arta narativă a apelat mai întâi la persoane care aveau abilitatea de a povesti verbal și spontan, apoi cu ajutorul caracterelor sa manifestat prin scris și meditație. Acum, eu cred că ține de noi să depistăm modelul just de a expune informații pentru a derecționa societatea spre un echilibru emoțional.

  Reply
 9. 9

  Zarzarea

  Ce frumos sau întors zăpăcitii. Hai ca ma culc. Mine am sportul online.

  Reply

Comentează şi tu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site deţinut de SC Argeşul Liber S.A. Copyright © 2023