Related Articles

10 Comentarii

 1. 1

  Alin

  Dacă primarul rezolva problemele menționate în ziarul dvs., va rog sa scrieți ca trebuie asfaltata strada Depozitelor 🙂

  Reply
  1. 1.2

   Anonim

   Exista proiect. Poate anul acesta vor fi bani. Efortul bugetar este semnificativ.

   Reply
 2. 2

  Delia Dumitricā

  Sperām cā domnul primar Gentea va actiona cu asemenea dinamism pe parcursul intregului mandat. A dovedit receptivitate la observatiile facute de presa localā de calitate si, astfel, si-a confirmat calitatea de edil cult. Felicitåri!

  Reply
 3. 3

  2Na

  Daca tot scrieti despre Primar si Primarie…OAre stiti ca magazinele din pasajul magnolia se vor inchide ca””primaria este data in judecata de chiriasi fiiindca a expirat termenul de 25 de ani de inchiriere””‘..
  Daca termenul a expirat, judecata incepe…cred ca anii de zile va dura aceasta judecata si acel pasaj care acum cit de cit mai este „”locuibil”” va deveni un loc de odihna pentru aurolaci sau un loc de WC public pentru rtecatorii de pe aici , mai ales noaptea…
  oare noul primart nu se gindeste ca de la acele spatii mai ia cit de cit o chirie, un impozit, o taxa…???de ce trebuie sa amine si sa tergiverseze „”locuirea”” acelor spatii numai asa ca sa dea in lucratorii si patronii de acolo..deja sint 2 spatii inchise de luni de zile…si…si..ce a laut primaria de acolo??/ZERO..>ZERo..De ce primarii nu se gindesc cum este mai bine atit pentru cei care-si desfasoara activitatea acolo dar si pentru primaria orasului…de ce trebuie tot timpul sa se ajunga la judecati intermibabile cind lucrurile se pot rezolva in urma unor discutii si intelegeri…
  Oare cu cine tine acest nou primar??/Cu pitestenii sau cu vecinii nostrii???
  HAi , voi reporterii lamuriti aceasta situatie…Sa va vad…

  Reply
 4. 4

  Anonim

  Domnule Lixandru, dintre toti cei care scriu editoriale, dumeavoastra sunteti scurt, clar si concis. Nu ar fi bine sa creeati o rubrica in care cetatenii sa-si transmita problemele si dumneavoastra sa le ” traduceti ” pentru Primarie respectiv domnul Primar ?
  Poate asa se rezolva multe !

  Reply
 5. 5

  mishu

  Deci se poate cu un dram de buna-vointa… Probleme vor fi mereu si ar fi o greseala ca cele „marunte” sa fie ignorate in favoarea celor „serioase”. Se pot rezolva toate, unele mai repede, altele in timp… important e ca receptiviattea sa ramana in continuare deschisa.

  Reply
 6. 6

  Anonim

  Lauda-ma guraa ti-oi da friptura…cam așa sună articolul dv.In primul rand,e prea devreme pentru astfel de laude.In al doilea rând,Consiliul Local a făcut un abuz atunci când a hotărât că pentru persoanele care nu au depus în termen declarațiile pentru taxa de salubritate,să fie taxate pentru 7 persoane/ familie.Eu unul nu mai locuiesc în Pitești și nu am fost înștiințat că trebuie sa depun aceste documente la Primărie.Administratorul Asociației de Proprietari nici el nu a fost informat printr-o adresă oficială.Ass că am găsit în cutia poștală icul prin care mi se cereau banii : 7 persoane a câte 11 lei de persoană pe luna.Este un abuz…așa cum am fost informat că trebuie să plătesc,tot la fel ar fi trebuit să fiu informat că s-au schimbat regulile și că taxa de salubritate se plătește din noiembrie 2020 la primărie,motiv pentru care trebuie sa depun aici o declarație cu persoanele ce locuiesc la adresa respectiva
  .Și in încheiere,adică în al treilea rând,tot ceea ce spuneți că s-a făcut atât de repede,nu ar fi trebuit să se fi facut la sesizarea cuiva.La câți funcționari sunt in primărie,ar trebui sa se știe de tot ceea ce nu este in regula în orașul Pitesti.Sa nu mai încălzească scaunele și să meargă pe teren să vadă ce trebuie făcut în fiecare ungher,pe fiecare stradă.Asta trebuie făcut.Sper că noul primar să facă și puțină curățenie în organigrama…

  Reply
 7. 7

  Cristian

  De mult ma bate un gand!
  Oare salariatii din Primarie sunt si cetateni ai urbei ? In dubla lor calitate, ar trebui sa fie primii care sa reclame orice disfunctionalitate, din cartier, din oras, de pe drum etc !
  Ex: in Expoparc, aproape zilnic sunt oameni care lucreaza la spatii verzi, dar cosurile de gunoi sunt rupte si bancile degradate ! Oare nimeni nu le vede ?

  Reply
 8. 8

  Doina

  Un autobuz care să facă legătura între cartierul Tudor Vladimirescu – Centru , ar fi necesar pentru toti piteștenii care locuiesc în acel cartier , in special pentru bătrâni .

  Reply

Comentează şi tu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site deţinut de SC Argeşul Liber S.A. Copyright © 2022

error: Content is protected !!