Un Comentariu

 1. 1

  Anonim

  „Greşeala e de sus, de la Ministerul Educaţiei”, a spus doamna Tatiana Stoian „. Doamnă director aveți ceva curaj, dar de ce nu mergeți până la cap? Vinovații principali sunt lângă dumneavoastră- I.S.J. Argeș, în frunte cu Titi Tudosoiu.
  A venit momentul să vă revoltați și să luați măsuri cu principalii vinovați- inspectorii de la ISJ Arges .
  „La liceul din Topoloveni, toţi profesorii sunt suplinitori”. Ai să fim serioși, doar nu vreți să spuneți că directorul instituției este suplinitor? Sau poate doriți să spuneți că suplinitorii „e proști”?
  Da, este adevărat, jignirea, insulta, calomnia, umilirea nu este nicăieri mai intensă într-o altă instituție a județului Argeș, decât în instituțiile de educație și totul se datorează directivei „ECE-ONU- ISJ ARGEȘ” – dezbină și stăpânește.
  Vorba lui Tudosoiu, suplinitorul este o cârpă de șters pe jos, iar de la unele dintre aceste (cârpe) se ia și șpaga cea de toată zilele.
  Ar fi frumos , dacă toți inspectorii ar fi detașați forțat la un liceu tehnologic. Și, atunci să faceți statistică. Abia atunci vom aprecia calitatea înaltă a inspectorilor și directorilor care se bat cu, „cărămida în piept” de cum dă deșteptăciunea din ei pe afară.

  Reply

Comentează şi tu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site deţinut de SC Argeşul Liber S.A.