19 septembrie, 2019

5 Comentarii

 1. 1

  adi

  Nu mai furati *****. Nu mai taiati padurile muisto. Dati legi pt ass ceva nu pt infractori. Taiati pensiile speciale. Mariti salariul minim cu cateva sute de euro nu 50 ron ca la milogi….

  Reply
 2. 2

  tor

  Gabriela zoana, cea mai mare problema a psd ului este ca exista.

  Reply
 3. 3

  Anonim

  Este o contradicție flagrantă (şi practică şi logică) între teze/premise(care luate separat sunt/pot fi adevărate) şi concluzia/rezultatele acestui demers demonstrativ logic (argument) al Gabrielei Zoană , prof. univ. dr. de Drept ??!…
  Dacă rezultatele finale ale alegerilor din 26 mai 2019 au fost determinate de participarea în număr mai mare decât până acum la alegeri a tinerilor şi aceştia lucrează preponderent în sectorul privat , unde patronii n-au mărit salariile cum a făcut-o Statul/psd la „bugetari”, nu cumva votul a fost împotriva PSD(identificat greşit de tinerii respectivi ca „vinovat” de salariile lor „insuficiente”??!) şi nu reflectă , de fapt, „adeziunea” la talmeş-balmeşul negativist (de tip „muie psd”!) al PNL şi USR ??!!
  Apoi, nu cumva „seniorii”/pensionarii „de rând” sunt nemulțumiți că PSD a mărit „urieşeşte” pensiile deja „nesimțite”, în timp ce noua Lege a pensiilor nu se aplică pt. ei dintr-o (ne)înțelegere/cădere „la pace” Iohannis-PsDragnea ?! (aşa „înțeleg” pensionarii!) ??!…
  Şi nu cumva candidații de pe Listă de candidați a PSD au dovedit Aroganță, Suficiență, Incompetență etc. pe parcursul „campaniei” ?!! etc.etc.

  Reply
 4. 4

  Ioan

  Gabriela Zoana…mergi și plimba Ursul…de care spune Primarul de la Mioveni…ca a apărut…dacă tăceai…aveai o bila alba…observ ca tot dai înainte cu faptul ca…Cetățenii… tineri sau bătrâni…NU au înțeles binele pe care îl faceți voi…trădătorii și abuzatorii de putere de la PSD…nu înțeleg hoțiile voastre…trăiești pe alta lume…Cetățenii…au înțeles foarte bine și au demontat TOATE minciunile voastre….prin VOT…bravo Cetățenilor…de fapt te deranjează ca…nu ai prins un loc de vacanta…la Bruxelles…cu 10.000 de euro lunar și…multe vacante plătite din…împrumuturile externe uriașe pe care le face Guvernul vostru de…incompetenti și agramați…sa-l cauți pe romanul din Suedia care a avut plăcuta de înmatriculare…potrivita pentru PSD…poate îl convingi sa…schimbe…textul…ști tu cum…ieși din politica…cauta-ți o preocupare potrivita…Vae victis!

  Reply
 5. 5

  Pitestean

  Gabriela Zoana nu intelegi NIMIC. Noi vrem ca voi sa dispareti sa nu mai existati sa muriti. Nu vrem sa reformati un partid de hoti si jefuitori. Ati furat tot, cat mai vreti sa furati? Ati furat viitorul copiilor nostrii… Mergi in Arges cu capul inainte si nu te mai intoarce.

  Reply

Comentează şi tu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site deţinut de SC Argeşul Liber S.A.