Related Articles

12 Comentarii

 1. 1

  Ana

  Subscriu total la cele afirmate aici

  Reply
 2. 3

  mache

  Frustrarile unui ziarist…

  Va dau dreptate in logica acestui editorial si mi-ar placea tare mult sa aflu punctul dvs. de vedere legat de cheia in care judecati lucrurile. Eu sunt mai analitic de felul meu asa ca va invit la un dialog pentru care va multumesc anticipat.
  Faptul ca PSD Arges contine ingrediente de prostie nuda, incompetenta crasa, iz penal si coruptie nu este nici o noutate. Faptul ca Valeca ( o alta nulitate profesionala ale carui ,,descoperiri,, si ,,cercetari,, starnesc inca scarba fostilor camarazi de la IRNE) s-a orientat din zona fizicii nucleara catre karateka politicii PSD , devenind un critic al camarazilor de ciolan este de acum o surpriza extrem de placuta. Dar nu cumva bazinul electoral al acestor indivizi care nu au facut nimic pentru Arges sau Pitesti este alcatuit din retardati si analfabeti functionali pentru care afirmatiile stimabilului domn Valeca nu reprezinta nimic? Si cum explicati dvs, ca ziarist faptul ca Argesul ( la cotidianul in care scrieti ma refer), pana nu demult era portavocea calificata a acestui partid pe care dl. valeca tocmai in considera in Arges o adunatoara de gloabe?
  Va asigur ca avem trei componente caraghioase:
  1. Valeca isi scuipa in ochi incompetentii din propriul partid si astfel demonstreaza ca in prostia propriei judecati se situeaza pe podium. Adica este la fel ca si ei…
  2. Alegatorii oricum nu vor reactiona la urna indiferent cata mizerie arunca Valeca sau cat adevar spuneti dvs.
  3. Cotidianul Argesul nu v-a pus sa cititi normele de protectie a muncii atunci cand scoate castanele din foc cu pixul dvs.

  Reply
 3. 4

  Tache

  Afirmaţia „Şerban Valeca, şeful PSD Argeş, a declarat că social-democraţii argeşeni au cea mai slabă garnitură de parlamentari din istorie.” este perfect adevărată, se referea la el.
  Este de apreciat gestul lui Valeca de a recunoaşte, dar ce mă nedumereşte este faptul că de ce nu- şi dă demisia, să lase pe alţii?
  Garnitura asta slabă a P.S.D.Ului o vedem şi la nivelul Judeţului Argeş. În ARGEŞ ne confruntăm cu un fenomen ciudat, conducătorii de instituţii au câte 2, 3 chiar 4 joburi la stat în acelaşi timp, unii dintre ei ajungând să „muncească” şi să fie plătiţi pentr 25- 26 ore într- o zi pe care Universul a făcut-o numai de 24 ore.
  În astfel de funcţii îl găsim pe preşedintele Consiliului Judeţean Dan Manu- cu 4 locuri de muncă bine remunerate de Stat.
  Nu în ultimul rând tot la P.S.D îl întâlnim pe consilierul PSD Tudosoiu Dumitru, care este şi General la ISJ Agers.
  Cum să se ocupe omul ăsta de educaţia din Argeş dacă el stă numai pe la chiolhanuri şi freacă maganul pe la Primăria Piteşti.?
  În unele din zilele trecute un câine era să muşte părinţi, copii şi pe profesorul de servici. Credeţi că l- a durut pe dl Manu sau pe dl General?
  În presă au apărut articole şi comentarii care ne dovedesc că Profesorul de Servici este abuziv, neputincios şi este considerat mai rău decât femeia de servici.
  Atâta timp cât politicienii de jos tac din gură şi ne consideră proşti, de ce nu-şi rupe Valeca 1-2 ore din cele 26 ore ale unei zile să ne regelementeze situaţia?

  Reply
 4. 5

  Ilie

  Nu degeaba se spune că cine se aseamănă se adună.
  Valeca vorbeşte de rău garnitura, uitând să spună că:
  – dacă se referă la garnitura de tren, clar locomotiva este sărită de mult de pe şine şi a scăpat în tarlaua de porumb unde a făcut pagube mai mari decât o FA(G)MILIE DE MISTREŢI AUTOHTONI.
  – dacă se referă la garnitura din farfurie, ar fi trebuit să constate că nu numai garnitura este fermentată dar este şi posesorul unei fripturi stricate plină de viermi.
  Mai este puţin şi Valeca o să ne spună că el- friptura s-a stricat de la cartofi.

  Reply
 5. 6

  Alina

  Valeca nu citeşte presa locală pentru simplu fapt că nu- l interesează.
  Omul ăsta este rupt de realitatea mediului care l- a propulsat pe cele mai înalte culmi ale corupţiei româneşti.
  Pe Valeca îl interesează doar amantele şi maşinile, ce- l doare pe el că omul de rând se omoară cu corupţia pe care o stăpâneşte el.

  Reply
 6. 8

  valeca

  asa, pacala. Ce aveti cu mine, ca cam facut?

  Reply
  1. 8.1

   ION

   Domn contabil, dacă Valeca peste tine, după toate avantajele pe care ţi le- a oferit partidul, nu te văd pre bine.

   Reply
   1. 8.1.1

    ION

    Erată: …dacă Valeca dă peste tine…

    Reply
 7. 9

  Contabilul

  e unchiul ????????????????????????????

  Reply
  1. 9.1

   ION

   Este foarte bine!
   Ia- l pe unchiul şi mergeţi la locul acela cu umbră deasă şi răcoare.
   Vi s- a părut că unchiul este ocrotit prin lege?
   Aşa a zis şi vecinul Costică şi nu a avut dreptate.

   Reply

Comentează şi tu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site deţinut de SC Argeşul Liber S.A. Copyright © 2023