7 Comentarii

 1. 1

  Boni

  Tudorică, stai mă nene cuminte că veneticul Mircea Andrei a fost o infecție pentru județ. Lăsați voi discuțiile despre cultură că sunteți depaaaaaarte de fenomen. Oleacă de dreptate ai, totuși!

  Reply
  1. 1.1

   Anonim

   Este adevărat ce spui …doar ca efect BONI, Cauzele sunt indispensabile pentru efecte(fenomene), adică sunt necesare şi suficiente, cum pentru tine nu sunt izmenele izinite, de atâta purtat, ca să-ți rezolve propriile aspirații pulitice modeste, când vine vorba de piranda , care vrea şi ea…alte condiții decât ce-o oferi tu (PSD) de atâta amar… de ani !

   Reply
  2. 1.2

   Anonim

   Este adevărat ce spui …doar ca efect BONI, Cauzele sunt indispensabile pentru efecte(fenomene), adică sunt necesare şi suficiente, cum pentru tine nu sunt izmenele izinite, de atâta purtat, ca să-ți rezolve propriile aspirații pulitice modeste, când vine vorba de piranda , care vrea şi ea…alte condiții decât ce-i oferi tu (PSD) de atâta amar… de ani !

   Reply
 2. 2

  Boni

  În numele mai multor cititori/comentatori, îi rog pe administratori să-l blocheze definitiv pe acest individ anonim care are grave probleme mintale și mentale. În caz contrar ne retragem noi.

  Reply
  1. 2.1

   Goargăș

   Mă raliez!

   Reply
 3. 3

  Anonim

  2doi frustrați care se retrag la locul lor, de unde au ieşit. Cine vă credeți voi, caricaturilor ? (De fapt e un singur pensionar, agramat, analfabet funcțional, incult şi idiot de la vălcea, care-şi zice „boni”, cu trimiteri …la rezerviştii care trec în retragere că nu-şi mai țin flatulențele şi … fac pe ei)! Retrageti-vă , băi, cine v-a chemat aci ??!!

  Reply
  1. 3.1

   Anonim

   Am plecat! Ne bucurăm că am scăpat de mirosul tău pestilențial!

   Reply

Comentează şi tu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site deţinut de SC Argeşul Liber S.A.