Related Articles

11 Comentarii

 1. 1

  Puiu

  Frica! Un editorial despre frica este foarte puțin. Aveți capacitatea sa scoateți oricând o carte despre frica și chiar ați ales varianta cea mai buna:*frica înainte și după ’89.Dar lucrurile sa fie relatate asa cum au fost. Sa nu generalizam metoda de strângere a porumbului de pe câmp cu cea pe care a aplicat-o un prim secretar, Zamfir. Am fost prezent la fel de fel de munci, dar nu ni s-a impus niciodată sa venim cu mâncare de acasă. Am trăit sentimente de frica înainte de ’89 , dar cel mai puternic a fost cel că-l va lua pe tata nevinovat. Și într-o seara l-au luat, din ordinul lui Dincă. La fel se întâmplă și astăzi cu oameni nevinovați. Și înainte și astăzi presa a” latrat”, dar fără rezultate. Oamenii fac pușcărie și numai Dumnezeu ii mai ajuta. Sunt mulți care ar trebui sa zacă în puscarii, după părerea noastră, numai ca noi nu suntem judecători, iar Justiția nu este fotbal. As avea multe de spus, dar știu ca pe dvs.va plictisesc pentru ca sunteți un jurnalist care nu comunica de loc cu comentatorii. Nu vreau sa vin cu sloganul banalizat, mie chiar îmi este frica de multe!

  Reply
 2. 2

  Puiu

  Să-mi scuzați greșelile pentru ca am scris cu emoții de pe telefon!

  Reply
 3. 3

  Gogoașă

  Fără Frică dar și Fără Ortografie…reflex în(n)ăscut…

  Reply
 4. 4

  Puiu

  ” Împreună am scris atunci mai multe EDITORIALE (inclusiv despre frică , foame, frig -cei 3 F din epoca „de aur””Înţeleg că domnl Fără Frică a fost jurnalist. Şi cred că i s-a întâmplat ceva rău.Mai apare şi domnul M.B.ca vechi colaborator al „Argesului”, care vă critică ,domnule Gabriel Lixandru.Eu îi văd pe amândoi ca fiind nişte oameni foarte pregătiţi, dar nu înţeleg atitudinea domniilor lor .Oare ce motiv au ,ce i-a determinat să-i critice pe unii dintre actualii jurnalişti în timp ce pentru cei mai vechi au respect?! Am convingerea că ştiţi cine sunt cei doi şi cred că sunt oameni mai in vârstă, ţinând cont de faptul că amintesc de domnul Marin Manolache, iar pe dvs.vă întreabă ce vârstă aveaţi în ’90.Nu vreau amănunte .dar vreau să ştiu dacă cei doi au lucrat în presă.

  Reply
  1. 4.1

   Gabriel Lixandru

   Într-adevăr, domnule Puiu. Se vede că Fără Frică are experienţă. Nu ne cunoaştem dacă dânsul întreabă „pe ce clasă eram?”. Se prea poate să fi fost redactor până în ’94 când am venit eu. În fine, nici nu contează. E liber să critice, dar in limita decenţei şi potrivit ţinutei acestui ziar. Or, înţeleg de la administratorul site-ului nostru că acest om sare de multe ori calul, aşa că să nu se mire prea mult că e scos…

   Reply

Comentează şi tu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site deţinut de SC Argeşul Liber S.A. Copyright © 2023