Related Articles

10 Comentarii

 1. 1

  Seneca

  Vai, dar cit le pasa lor de noi tit atita ar trebui sa ne pese si noua de ei. Hai DNA-uleee, ai de lucru. Vin valuri noi de corupti. Se fac ca ii intereseaza conditiile noastre de trai numai la alegeri. Bine le zice.

  Reply
 2. 2

  Doctorul

  Fotografiile acestea fac parte din albumul „La familia”

  Reply
  1. 2.1

   Samir

   La fotografia de prezentare PSD -Mioveni l-am vazut, printre altii, pe Udroiu, lucru care ma face sa nu votez aceasta echipa.

   Reply
 3. 3

  Emir

  Are dreptate Samir! L-a durut drept în cot pe primarul Ion Georgescu de faptul că jurnalistul i-a arătat cum se comportă directoraşul – terorist, iar de părerea cititorilor, cu atât mai puţin i-a păsat. Dacă ar fi vrut ar fi întrebat un imagolog . Se cunosc ei foarte bine, nu este o întâmplare. Poate e o recompensă! Vom afla curând. Oare să nu fie cumva muşcată mâna care te hrăneşte?

  Reply
 4. 4

  TILICA

  Politicienii ne- au învăţat în ultimii 26 de ani ce să facem.
  Dar rezultatul se vede. Nu degeaba s-a inventat zicala „Cine nu ştie învaţă pe alţii.”
  Din păcate politicienii după ce că nu se pricep ne mai şi fură. Mă scuzaţi, au o singură preocupare şi meserie de care nu se pot dezvăţa- HOŢIA banului public.
  Şi vorba ceea cine se aseamănă se adună, ce mie Georgescu, Udrea, Nicolescu şi cei 40 de hoţi (primari), etc.

  Reply
 5. 5

  MILICA

  Nu degeaba se fotografiază ploiticienii, probabil că se pregătesc pentru haine vărgate şi s- hotărât să economisească banul public de poze când vor fi arestaţi,
  Mai nou, aceştia când se autodenunţă şi se toarnă între ei prezintă anchetatorilor şi poza de grup cu cei implicaţi în acte mafiote

  Reply
 6. 6

  ION

  Din partea PSD la Mioveni, candideaza oentru posturile de consilieri o grămadă de oameni din educaţie.
  Printre aceştia avem şi oameni care se dau drept profesori, aşa cum este cazul domnului Udroiu Bogdan- actual sef al Santierului Primăriei Mioveni.
  Individul ca să – şi spele imaginea de mafiot, în loc să – şi declare actualul loc de muncă de afacerist pe banii statului la ŞANTIER se declară profesor.
  Domnule primar Georgescu, faptul că nu aţi făcut nimic în urma nenumăratelor sesizări privitoare la ilegalităţiile acestui subordonat Udroiu, înseamnă că nu sunteţi străin de activităţile ilegale ale domnului Udroiu.

  Reply
 7. 7

  MARIN

  Aveţi dreptate primarul Georgescu nu a fost prea inspirat ca pe listele de consilieri să treacă aşa zişi profesori care nu au nicio legătură cu educaţia.
  – Domnul Udroiu Bogdan este individul pentru care domnul General Titi (Tudosoiu) i- a rezervat postul în învăţământ timp de 6 ani (încălcând toate legile posibile). Oricum vă daţi seama care sunt competenţele acestuia în calitate de şef de şantier al oraşului Mioveni ,experieţa acestuia fiind de învăţător 4 – 5 ani, (unde nu i- a plăcut prea mult munca, şi vorba ceea unde este bătaie de cap nu sunt bani). Este normal ca individul după ce s-a specializat în manevrarea şpăgilor la I.S.J. Argeş (vre-o 2 ani) să- şi dorească în subordine un şantier tip tarla personală, loc de unde se pot obţine bani din furtul de materiale şi licitaţii trucate. În Mioveni toţi inginerii au fost găsiţi incapabili de către şeful Georgescu pentru simplu motiv că nu doreau să facă afaceri necurate cu banii publici.

  Reply
 8. 8

  PETRICA

  Păi cine o fi prost să lase locul plin de şpagă de la PRIMARIA MIOVENI (fie el sef de santier sau de primar) pe un post de profesor platit cu 900 lei/ luna, pe deasupra te mai iau la invartit si sefii, pe deasupra in mod ritmic din bruma de bani pe care o iei, trebuie sa mai cotizezi şi la bunastarea sefilor din ISJ. Arges.
  Oare de ce le este rusine politicienilor sa si declare profesia pe care o practica?
  Oare Primarul Georgescu crede ca are sorti mai mari de izbândă dacă cei din fotografia electorală se declară profesori în loc de şpăgari la primărie.
  Un alt caz este cel al domnului inspector Livezeanu. Şi- n cazul dânsului sună la fel de frumos profesia de profesor cu salariul mic, că doar nu o să declare că este şpăgar numit politic la I.S.J. Argeş.
  Ce este foarte interesant că majoritatea de pe lista dlui Georgescu de la Mioveni, au legătură cu educaţia. (educaţie făcută taman de cei de mai sus).
  Ar fi bine dacă politicienii noştrii şi- ar da măştile jos şi n-ar mai juca teatru, cu riscul de a nu – şi obţine nici măcar propriile voturi

  Reply
 9. 9

  Jonny

  Ion Georgescu et. company au pus stapanire pe Mioveni.

  Reply

Comentează şi tu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site deţinut de SC Argeşul Liber S.A. Copyright © 2022

error: Content is protected !!