Related Articles

4 Comentarii

 1. 1

  NIR

  „Orice limită își are limita sa!” – Corect, dar nu scoaterea in afara legii este solutia cea mai buna ; demnitate, diplomatie si bun simt ! Timp de 30 de ani, ce facura ai nostri „diplomati”, dormira ?! Extremismele nu-s bune, de oriunde ar veni !

  Reply
 2. 2

  Anonim

  Mai bine scoatem politicienii de toate felurile și toate națiile în afara legii.

  Reply
 3. 3

  Ioan

  Mister NIR…lasa vrajeala cu „demnitate si bun simt”…aici vorbim de lege…UDMR nu respecta legea partidelor poliitice…fiind tolerata ca ONG care participa la alegeri…pana la diplomatie…hai sa aplicam legea…ce zici…te bagi sa facem actiune in instanta pentru radierea UDMR din cadrul formatiunilor politice care participa la alegeri…avand obligatia de a se reorganiza ca partid politic?…asta trebuie facut…fapte…nu apeluri la…centrisme… nu extremisme…cum eronat apreciezi interventia lui George Rizescu…corecta pe fond dar…lipsita de efecte in contextul in care…nu se angajeaza sa initieze actiune in instanta pentru…ce am detaliat anterior…restul este…can-can!

  Reply
 4. 4

  Anonim

  Ştiu şi găinile proaste şi curcile care se uită (şi azi) în lemne că … „poza”… de mai sus… învăța cățeii PSD (nu PD !) să latre țăranistii (altui Rizea !) -prin 1995- 2000 – când îşi restituiau ăia între ei..ad integrum …pământul (şi pădurile) care nu i-a/u mai încăput…în politică !

  Reply

Comentează şi tu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site deţinut de SC Argeşul Liber S.A.

error: Content is protected !!