27 septembrie, 2021

Related Articles

6 Comentarii

 1. 1

  Sorin

  Acum vreo 10 ani in zona Fagaras se primea 8 lei pe kg de melci .. normal ca nu munceste nimeni, daca dupa 10 ani, din 8 lei s-au facut 2-3 lei. Sunt curios cu cat ii vand domnii :))

  Reply
 2. 2

  Anonim

  Recomand să meargă cei doi patroni să culeagă melcii, îi achiziționez eu cu 2,5 lei/kg!!!
  Toți nenorociții se fac patroni și așteaptă să le muncească proștii gratis.
  Se pare că românii s-au mai deșteptat între timp. De ce să muncească proștii pe 2 lei/kg, ca să-i vîndă patronul cu 10-15 lei/ kg?
  Patronul cu profitul și proștii cu munca.

  Reply
 3. 3

  Anonim

  PSD trebuie să încurajeze inițiativa privată dar uite că nu e așa, iată acest exemplu clar. Trebuie să fie PNL la putere, liberalii ajută micii întreprinzători, oamenii cu idei. Dacă erau liberalii la putere, acesti domni de bună-credință care dădeau de lucru săracilor, nu și-ar fi închis afacerea. Acum înțelegeți pe cine trebuie să votăm, e clar, nu?

  Reply
 4. 4

  P. Istrati

  Dacă era PNL la putere, acești oameni de bună-credință care dădeau de muncă săracilor din județ, nu și-ar fi închis afacerea. PNL susține inițiativa privată, nu o distruge, cum face, iată, PSD. Cei doi parteneri de afacere trebuie să intre la liberali să facă campanie pentru PNL și după ce L. Orban spre exemplu, saul alt liberal fruntaș ajunge prim-ministru, acești oameni care achiziționează melci vor fi ajutați, sprijiniți. Acum întețelegeți ce trebuie să votați la alegeri, e clar, nu?

  Reply
 5. 5

  Andrei

  Ce articol penibil…penibil…penibil.
  Daca erau intr-adevar antrepenori cei 2 , angajau oameni si nu lucrau la negru cu cei de etnie rroma. Sau faceau ei o crescatorie…au deschis o taraba penibila si se asteptau sa vina prostii sa le aduca melcii la nas.
  PENIBIL PENIBIL PENIBIL

  Reply
 6. 6

  Virgil Savu

  Primărița de la Ștefănești nu a făcut nimic să ajute acești doi binevoitori care dădeau de muncă săracilor, le dădeau celor amărâți sansa de a câștiga bani frumosi. Găsești câțiva melci grasi și gata kilogramul, primești doi lei, două pâini. Să ne spună primărița cu ce a ajutat această inițiativă privată, să vedem dacă-i pasă de investitori sau îi tratează cu spatele.

  Reply

Comentează şi tu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site deţinut de SC Argeşul Liber S.A.