Related Articles

13 Comentarii

 1. 1

  turan feizula

  Felicitari d-lui doctor Felix Sarboiu.

  Reply
 2. 2

  Gabriela

  Însă, respectivul doctor – Sarboiu, „renumit”, lasă mult de dorit, o spun din proprie experiență, are o indiferență și lipsă de compasiune atât de mare față de pacienți…. Nu spun să denigrez, nu am de ce, nu fac rău cu bună știință, însă umilirea și bătaia de joc primită din partea acestui doctor în ceea ce îl privește pe soțul meu, e greu de descris… Asa ca, degeaba se investește, dacă nu avem DOCTORI CE SE DEDICĂ MESERIEI SI RESPECTA JURAMANTUL???!

  Reply
  1. 2.1

   sorin

   Dvs aveti ceva persoanl cu dr Sarboiu ori tineti mortis sa nu dezmintiti apucaturile acestui neam care nu poate, din invidie, sa lase pe nimeni sa fie performant.Prea urmariti articolele despre acest dr si aruncati cu vorbe neargumentate

   Reply
  2. 2.2

   Anonim

   Asa este.Tatal meu a fost badjocorit de infirmiere.il sunam si fiind bolnav rau nu mai putea inchide telefonul si ascultam ore in sir la telefon cum era luat la misto si cum radeau de el si il „aruncau” dintro parte in alta fara sa ii fie mila de dureriile lui cum radeau de el si nu ii aduceau un calmant si el striga de durere. Si cand eram noi pe acolo nu mai stiau ce sa ii faca…

   Reply
  3. 2.3

   Anonim

   Pe taticul meu la bagat in pamant! L.-„au dus sa-i faca o angiografie, la pus sa-si de-a pantalonii jos si a cazut. Au ras de el.

   Reply
   1. 2.3.1

    Anonim

    Acelasi lucru s.a intamplat cu tata .Feriti.va cat puteti de acest medic care se crede Dumnezeu .Numai vocabularul lui cat lasa de dorit .Asistenta sefa si angiograful la fel .Baga oamenii in pamant .Probabil ii face bine ,numai pe cei ce au relatii sau persoanele cu multi bani .Huooo ! La puscarie cu voi !

    Reply
 3. 3

  Magda

  Dr. Chivu Claudiu a fost primul medic specialist in chirurgie vasculara al Sp.Jud. Arges . Mare OM !!!

  Reply
 4. 4

  Medicul de garda

  Ufff !
  Ce m-am speriat cand am citit „chirurgie cardiovasculara”.
  Am crezut ca va opera „scriitorul doctor conferentiar s.a.m.d.” Tase.

  Reply
 5. 5

  diana

  un doctor in adevaratul sens al cuvantului. daca spitalele ar avea medici ca dansul si nu ;profesori; ar fi minunat.felicitari domnule doctor sunteti acolo unde ar trebui sa fiti.

  Reply
 6. 6

  Anonim

  Da…păcat de organizare!Astepti cu orele la cozi infernale,AM avut ocazia ca dupa patru ore sa nu se spuna sa facem reprogramare ca nu are timp pt. noi!!!

  Reply
 7. 7

  Anonim

  Pe tatal meu la bagat in pamant acest dr.nu zic ca nu este bun si ca nu ajuta probabil pe oamenii care ii umple buzunarele.(Si noi am incercat sa ii dam o mica atentie atat cat am putut insa ce este drept dl dr a refuzat.)
  Tatal meu a murit in urma unui deget taiat de acest dr care nu a fost in stare sau nu a vrut sa il trateze cum trebuie.Tatal meu nu era bagat in seama pt ca”era singur”Mama mea este paralizata de 10 ani.eu am 2 copii foarte mici,desi veneam zilnic cate o ora sau 2 pe la spital nu prea gaseam dr (era in operatii)sotul meu a fost cel care se ocupa cu tot (dus-adus la spital,dus-adus la pansat ,controale,vorbit cu dr cand se putea,vorbit cu asistentele )si cu toate astea infirmierele si toata lumea de acolo zicea ca este singur.dupa o amputare nu i-au fost administrate antibiotice si cand tatal meu a intrat in socul septic a fost externat in loc sa il bage la terapie intensiva.Probabil sau gandit ca acest om nu are pe nimeni,nu sufera nimeni dupa el.venem din 2 in 2 zile la pansat iar acest dr nu a vazut sau nu a vrut sa vada cat de grava este situatia lui si il trimetea acasa de fiecare data.pana intr-o zi cand practic am venit tot la pansat si lam bagat pe targa la resuscitare si de acolo direct in sala de operație unde i-a fost amputat tot piciorul si nici de aceazta data nu i-au fost administrate antibiotice.insa degeaba la 2 saptamani tatal meu sa stins.cand l-am ridicat de la morga ce sa vezi soc septic deci….

  Reply
  1. 7.1

   Anonim

   Condoleante pentru parintii nostri ! Nu am vazut gram de compasiune si de iubire fata de pacienti .Din punctul meu de vedere ,multe persoane mor cu zile din cauza acestui ” om”.Concluzia ? Feriti.va cat puteti ,pana nu va scoateti parintii de la morga !

   Reply

Comentează şi tu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site deţinut de SC Argeşul Liber S.A. Copyright © 2023