4 Comentarii

 1. 1

  Goargăș

  Un deputat care a reprezentat (cu cinste!) politica de dreapta din județ. Vi-l amintiți, desigur!

  Reply
 2. 2

  ion

  Bun,daca Boureanu si ceilati au luat spaga,sa plateasca! Am o nedumerire cu „ceilalti” care au dat spaga lui Boureanu: cine sunt,cu nume si prenume,cum se numeste compania acestora si,inca o nedumerire si mai mare: sa-nteleg ca este ilegal sa iei spaga si legal sa dai spaga pentru ca se fac procese(pe buna dreptate),doar celor ce primesc mita ,nu si celor care dau mita? Dezvolta cineva acest subiect?

  Da, îl vom dezvolta tot noi, cel mai probabil în ediţia de mâine. Vă rugăm să ne oferiţi nişte circumstanţe atenuante, totuşi: suntem doar o mână de oameni, iar volumul de muncă, uneori, cum şi cazul acum, pur şi simplu ne depăşeşte. Însă vă promitem că nu vom lăsa acest subiect în coadă de peşte.

  Reply
 3. 3

  public

  Domnule Ion, ați pus o întrebare de nota 10, desigur ! Numai că în România , tot cei care dau şpagă reclamă , dar după ce primesc avantajele pe care le vroiau cand dădeau mită . Adică ei vor să primească şi avantajele NECUVENITE , dar şi mită, ÎNAPOI .Ei,”aiasta nu se poate, Majestate” !

  Reply
  1. 3.1

   ion

   Au fost doua intrebari retorice,nu m-am asteptat sa primesc o explicatie de la cineva,poate autorul articolului trebuia sa scrie despre fenomenul bizar din Romania,ma refer la existenta coruptiei fara corupatori,nu mai este nevoie sa amintesc atatea cazuri dezbatute de media!

   Reply

Comentează şi tu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site deţinut de SC Argeşul Liber S.A.