23 octombrie, 2021

Related Articles

11 Comentarii

 1. 1

  valentin achimoiu

  Dumnezeu sa-l odihneasca ! Va rog , interesati-va totusi ca ziaristi ,cat rau a facut tatal acestui baiat ,cati oameni a distrus ,cate familii a nenorocit , cate drame a produs sub,chiar tatalui meu producandu-i decesul la numai 56 ani ! Toate acestea sub umbrela psd !

  Reply
  1. 1.1

   Anonim

   Toate au un pret,mai devreme sau mai tarziu toți vor plati😟

   Reply
 2. 2

  Anonim

  Dumnezeu sa-l ierte,dragul meu vecin ai plecat prea repede ,o sa mi lipseasca zanbetu si salutu tau care este foarte rar in ziua de azi

  Reply
 3. 3

  Anonim

  Odihna veșnică !!!!

  Reply
 4. 4

  Anonim

  Dumnezeu sa -l ierte,pe dragul meu vecin! O sa mi lipseasca zambetu si salutul tau! Ai plecat prea repede din lumea asta rea

  Reply
 5. 5

  Anonim

  Dumnezeu să-l ierte și sa-l odihnească în pace!

  Reply
 6. 6

  Anonim

  Dumnezeu sa-l odihnească în pace!

  Reply
 7. 7

  Anonim

  Nu dati crezare celor mentionate de Valentin Achimoiu.Eu am lucrat cu Nae Achimoiu,tatal lui, in cadrul serviciului aprovizionare de la Arpechim.Neacsu era seful nostru!Nae Achimoiu nu aducea marfuri in combinat,ca merceolog,daca nu ii taxa pe furnizori.Neacsu ca sa-i faca un bine,sa nu fie dat afara sau anchetat de parchet,l-a transferat la Rafiserv Pitesti.A murit la doi ani,facand congestie cerebrala!Valentin Achimoiu stiu ca a fost dat afara din avocatura pentru infractiuni penale,cercetat de DIICOT si DNA!Nu mai stiu unde lucreaza,mi-a spus u cunoscut ca lucreaza ca hmal in port la descarcarea vapoarelor!

  Reply
 8. 8

  Anonim

  reda comentariu a terior pt notar alexandru neacsu de la parintii liui ionut arsene

  Reply
  1. 8.1

   Anonim

   ieri ai im.cinci lini decind esti linga Ionut (Precoce), te regret mult si toata viata.Nu meritati asa soarta.mama lui Ionut Arsene. Nu se poate exp. in cuvimte durerea pt.voi. ce pot sa mai fac, decit candele si flori.

   Reply
 9. 9

  Anonim

  cine este ac
  sotie a notarului

  Reply

Comentează şi tu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site deţinut de SC Argeşul Liber S.A.