24 septembrie, 2021

Related Articles

3 Comentarii

 1. 1

  Anonim

  BRAVO….!!! Ați făcut treabă. Ați eradicat corupția și evaziunea fiscală cu prăpăditul acesta care se chinuia și el sa supravietuiasca după o zi pe alta. Dar mafia PSDista care a furat tara aceasta timp se 30 ani când o executați??? Pe ce ne a supărat??? Și-a făcut vreun baron local vreun market in zona și îi făcea concurenta?
  Tara de hoți.

  Reply
  1. 1.1

   popa n.

   Aparent, aveti dreptate. dar numai APARENT. Poate era un amarat care se chinuia sa traiasca… dar vi se pare normal cum proceda? Poate ca si altii se chinuie sa traiasca, dar isi platesc toate darile la stat, cum este corect. Daca nimeni nu ar plati la stat, de unde ar avea statul bani de sanatate, de invatamant, de administrare, de investitii?
   Mie mi se pare corect ca toti din tara asta, indiferent ca sunt mari sau mici, sa isi plateasca la stat taxele si impozitele. Toti, pana la ultimul chioscar, buticar, tarabagiu sau ce-o fi el. Fiti sigur ca traia mai bine decat dv., care (banuiesc) dintr-un salariu de 4000-5000 lei, dati aproape jumatate la stat. Cu o floare nu se face primavara, asa e, dar daca nu se respecta legea, trebuie intervenit, indiferent de marimea comerciantului. Culmea stiti care e? Comerciantii mari, in speta marketurile, respecta legea, adica tot ce intra si iese este pe cod de bare, pe bon fiscal si deci, nu pot fi acuzati asa fatis ca au interese oculte.

   Reply
  2. 1.2

   lulu

   cu siguranta amaratul ala care se chinuia sa supravietuiasca o duce mult mai bine decat alti amarati care lucreaza legal. partea proasta e ca nu se fac astfel de controale si la rechinii mai mari si sa le dea amenzi sa-i bage si pe ei in faliment.

   Reply

Comentează şi tu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site deţinut de SC Argeşul Liber S.A.