25 februarie, 2021

Related Articles

8 Comentarii

 1. 1

  Voctor Viorel

  E in firea noastra sa mintim, sa pacalim, sa inselam, etc.Deci Firea este doar o personificare a acestora.

  Reply
 2. 2

  Valentin

  Acum nu mai avem oameni de neam prost, ci de neam hot, nu mai avem pe Talambasa, ci pe Tamaljan, nu-l mai avem pe Sorin Oprescu la Capiala, ci pe Pandele, poardon, Firea. Deci aceeasi Marie cu alta Palarie. Dar imi place ideea cu partdiul unic, pentru ca, in Arges, nu am avut niciodata mai multe partide, deci nu am avut democratie. Ziceti ca politicienii trebuie sa fie oameni hotarati, pai mai hotarati ca Pendiuc nici nu se poate, dar atunci cand este vorba de interesele personale.

  Reply
 3. 3

  COMI

  De ce in Pitesti nu am avut un candidat femeie

  Reply
 4. 4

  Andrei

  Aduceţi în memorie personajul Don Quijote, cu vorbirea sa aleasă, generos şi idealist, tăifăsuind cu Sancho Panza.

  Reply
 5. 5

  Puiu

  Îmi place descrierea, sau mai bine zis caracterizarea pe care i-aţi făcut-o Gabrielei Firea. Este altfel de politician, corect, cu caracter, un politician ce a atras privirile alegătorilor şi cred şi eu cu tărie acest lucru. În confruntările pe care le-a avut cu ceilalţi candidaţi s-a văzut clar că este rutinată în elocinţă, că este foarte bine pregătită, că este politicianul pe care ni l-am dori toţi sau aproape toţi. Ajutată de calităţile pe care le are şi de faptul că este o moldoveancă ambiţioasă venită demult în Bucureşti, unde se află foarte mulţi moldoveni, Gabrielei Firea i-am dat de la început toate şansele. Personal, mi se pare mai tare decât Pandele şi cred că ascensiunea ei se datorează ambiţiei şi încrederii în propria-i persoană. Dacă ştie să-şi aleagă oamenii din jurul ei, care întotdeauna sunt cei mai periculoşi, va avea succes şi va fi iubită de alegători, pentru că realizarea promisiunilor este esenţială în viitorul ei politic. Ca să vă liniştesc puţin, domnule editorialist, trebuie să vă spun să nu vă temeţi pentru partidul unic! Ce nu vedeţi că toate formaţiunile politice , mai mari sau mai mici , formează un singur partid: Partidul Împotriva Poporului!?

  Reply
 6. 6

  Dora

  Domnule Savu, imi place cum scrieti, dar de ce nu-i prezentati si pe politicienii din judetul nostru? Credeti ca nu merita? De ce nu scrieti despre Ionica, Georgescu, Valeca etc. ? Nu Gabriela Firea ne face noua viata amara, ci politicienii argeseni. Sau acestia nu sunt importanti pentru dvs?

  Reply
 7. 7

  Savu Gheorghe

  Dora, ok

  Reply
 8. 8

  Nicu

  Si Pitestiul are nevoie de G F

  Reply

Comentează şi tu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site deţinut de SC Argeşul Liber S.A.