4 Comentarii

 1. 1

  Mihai

  Dar dupa reparatia celor de la „Rds”, trotoarele arata ca pisatul boului. Oribil. Zici ca suntem dupa razboi si au dres putin trotoarul cu ce mai aveau (rest de material).

  Reply
 2. 2

  Anonim

  De cand mi-au inlocuit vechea fibra de cupru cu fibra optica, nu mai pot utiliza telefonul fix decat simultan cu calculatorul, ceea ce nu se intampla inainte, cand puteam fi sunata si sunam oricand, independent de functionarea calculatorului. Degeaba am sesizat acest aspect neplacut atat Romtelecom, cat si, -apoi RCS-RDS-, situatia a ramas neschimbata. Cat despre „calitatea deosebit de buna ” a televiziunii si a conexiunii la reteaua de internet, nici vorba! Este exact la fel ca prin cablurile de cupru. deci singura noutate este ca am ramas, practic, fara telefon fix, desi e platit la zi si totdeauna a fost.

  Reply
 3. 3

  Anonim

  Ai dreptate Mihai. „TROTOARELE” nu vor fi reparate în veci,decât dacă vrea Dorel.

  Reply
 4. 4

  dolymanea@yahoo.com

  Felicitari celor care au facut aceste lucrari …adica celor de la RDS…Locuiesc pe I.C.Bratianu si nu am vazut NICIODATA in ultimii 30 de ani ( si nici in ultimii 55 de ani)ca niste lucrari asa de ample sa se termine super rapid…Adica sa se sape, sa se puna cablurile ,sa se astupe , sa se asfalteze…intr-un timp foarte rapid…FELICITARI….FELICITARi celor de la RDS darr si celor ca re au facut acesta vasta lucrare…

  Reply

Comentează şi tu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site deţinut de SC Argeşul Liber S.A.