Related Articles

6 Comentarii

 1. 1

  Anonim

  La puscari cu el pe 20 de ani😡😡

  Reply
  1. 1.1

   Anonim

   Când va fi închis poate se alege cu o punga pe cap de la un coleg de celula!🤬🤬🤬

   Reply
 2. 2

  Anonim

  Ar trebui el bagat in punga sa moara!! Nenorocit d om!!!

  Reply
 3. 3

  Anonim

  Cum poate sa facă asa nu li rușine nu li mila astea trebe închiși pe viata

  Reply
 4. 4

  Mona

  Pentru stiinta voastra,astia din presa care nu va deranjati sa va documentati inaibte de a vomita un articol de fenul asta (o fecala de articol):
  Pe sala de nașteri exista medic neonatolog si asistente.
  Copilul în momentul în care este scos din burta mamei de catre medicul ginecolog, este preluat de asistente și de neonatologie chiar acolo,in aceeasi incapere, este aspirat de secreții la nivelul cailor respiratorii,este cântărit,resuscitat etc.
  Medicul ginecolog rămâne în continuare cu mama în sala de naștere și igienizeaza operatia, o coase pe mama (și la cezariana și la naștere naturala -epiziotomie) încă vreo ora-doua. Copilul este extras în 10 minute și dus pe sectia de neonatologie.
  Deci este practic imposibil ca medicul sa fi „aruncat” copilul intr-o caserola cu capac, apoi la gunoi sau alte mizerii care se scriu.
  Înainte sa publicați asemenea articole nedocumentate,poate ar trebui sa cereți un punct de vedere spitalului,sa oferiți un drept la replica medicului care,deși va fi achitat de instanta ca fiind nevinovat, voi cu mizeriile voastre de articole ii distrugeți cariera.
  Acest medic este un om cum rar găsești.
  Am avut ocazia sa ma asiste la naștere și e unul dintre putinii ginecologi 100% dedicați pacienților, nu se repede la cezariana dacă sunt premise de naștere naturala din interesul major sl copililui.
  Acest medic a stat și m-a monitorizat 2 zile în spital.
  Nu are viata personala,e tot timpul la spital pe sala de naștere.
  Este unul dintre putinii medici fair play, cu răbdare enorma, un super profesionist.
  Nu exista ca acest om sa fi făcut ceea ce se spune despre el. Sunt 1000% convinsa de asta.
  Sunt zeci de femei cu sarcini cu probleme,including me, pe care le-a monitorizat. Omul asta vedea la 10-11 noaptea de acasă sa ne caute prin spital sa vadă cum suntem.
  A venit din timpul lui liber sa se asigure ca eu si copilul meu suntem bine și ca totul este ok.
  Unul dintre putinii medici care nu conditioneaza actul medical de banul de la pacient.
  Un om cu un bun simt cum rar găsești.
  Păcat ca distrugeți un medic bun si profesionist prin astfel de articole. Exista o procedura medicala pe care sunt sigura ca acest om a urmat-o. Nu era genul de om care sa se abata de la reguli.
  De ce nu întreabă nimeni neonatologul ce a făcut,unde era când s-a extras acel copil? Neonatologul preia copilul din momentul nașterii, neonatologul face resuscitare etc. Acesta este rolul neonatologului. Nu al ginecologul. Ginecologul se ocupa de mama,rămâne în sala de operatie/naștere cu mama atat cât e nevoie după naștere.
  Nu mai influențați opinia publica fara sa va documentati.
  Orice om beneficiază de prezumția de nevinovăție. Voi nu țineți cont de asta și va ștergeți la cur cu demnitatea unui om,fără drept. Pe baza a ce anume faceți asta,voi,niște jurnaliști de doi bani?
  În momentul în care o instanta din România îl va condamna definitiv, da -atunci puteți spune ca medicul este vinovat. Pana atunci, va invit sa va documentația cand publicați mizerii și sper din toata inima ca medicul asta tavalit de voi cu atata lejeritate, sa va dea în judecata și sa va ia și pielea de pe voi pt prejudiciile de imagine și profesionale pe care voi i le aduceți în mod nejustificat.
  Sa va fie rușine,nulităților! Sper sa aveți sânge în voi și sa îmi publicați comentariul.

  Reply

Comentează şi tu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site deţinut de SC Argeşul Liber S.A. Copyright © 2023