23 februarie, 2020

Related Articles

8 Comentarii

 1. 1

  Anonim

  Unde a fost accidentul la izvorani

  Reply
 2. 2

  Anonim

  Str.Coasta Cîmpului, de la șc.ajutătoare pînă la blocuri Ștef. Nu exista nici o trecere de pietoni, nu există marcaj auto etc. Pe timp de ploaie și zăpadăsă tot mergi pe carosabil că nici trotuare nu sînt așa că trăiască ALEȘI NOȘTRI.

  Reply
 3. 3

  Lumi

  Nu exista canalizare la Stefanesti pe langa spitalul de recuperare, si se mai intreaba lumea de treceri de pietoni?!!!?

  Reply
 4. 4

  Anonim!

  Str. Cavalerului Stefanesti Jud. Arges (Unde a fost accidentul), doamna Primar din Stefanesti, cu stalpii de iluminat ce facem ca de 2 luni nu exista lumini in stalpi!!!

  Reply
 5. 5

  adevarul

  Accidentul a avut loc pe strada Cavalerului, strada care leaga Pitestiul de Stefanesti blocuri si nu numai. Pe partea stanga, cand intri dinspre soseaua nationala, este un imens stufaris, leagan al vulpilor, cainilor si tot felul de mizerii, aruncate de diversi cetateni, nicidecum ai zonei. In dreptul aceluia a fost accidentul iar victima se pare ca era o tanara dinspre bariera, din auzite.
  De nenumarate ori, de-a lungul anilor, cetatenii au facut demersuri la primarii care promit marea cu sarea la alegeri, sa faca ceva in aceasta zona. Nu sunt trotuare, nu sunt treceri de pietoni.
  Impozitul este taxat de catre primarie ca fiind zona zero, deci cel mai mare.
  Sunt femei in varsta de-a lungul strazii, care se intinde pana la Scoala ajutatoare, plus ulite, femei care merg pe jos la biserica , expuse accidentelor celor care gonesc cu viteza pe aceasta strada.
  NIMENI NU A LUAT NICI O MASURA. SE AUDE UNDEVA ?

  Reply
 6. 6

  Geo

  Strada Cavalerului si mai ales strada Coasta Campului sunt in ultimul hal, as putea spune ca nu sunt accesibile deloc pietonilor. Fara trotuar, pline de balarii, gropi si noroaie. Si masinile circula haotic. Daca ar exista autoritati ale statului Primaria Stefanesti ar trebui data in judecata pentru acest accident.

  Reply
 7. 7

  Vatafu

  Strada cavalerului nu tine de primarie. E drum județean și face parte de consiliul județean. Nu are treaba cu primăria Ștefănești.

  Reply
  1. 7.1

   Geo

   Strada nu, dar balariile si gropile de pe marginea ei, da! Pe acolo se presupune sa trebuie sa se deplaseze oameni.

   Reply

Comentează şi tu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site deţinut de SC Argeşul Liber S.A.