09 martie, 2021

Related Articles

3 Comentarii

 1. 1

  Puiu

  Şi eu mi-am pus de multe ori întrebarea: De ce, aşa? Oare nu mai avem români din „osul românesc”. Şi!? Cele mai mari jigniri de la români le-am luat! Cele mai negre zile, românii ni le-au făcut! Cu ce eşti mai bun dacă te cheamă: Băsescu, Duţă, Cazanciuc, Stanciu, Ungureanu, Constantin D., Prună, Dragu , Achimaş sau Voiculescu? Şi mai am sute de nume în Parlament. Liviu Dragnea a excelat în tactică, pentru că a fost ajutat foarte mult de adversari. În felul ăsta a ajuns cel mai tare politician, cu mutări foarte inteligente. Noi nu votăm nume, ci idei, programe de refacere a României, pe care nişte neaveniţi o numesc „Românica”. Îmi doresc, să ajung să o iubesc pe această doamnă, numită premier de către preşedinte, aşa cum l-am iubit pe Hamdi Cerchez!

  Reply
  1. 1.1

   Ioan

   Mai ușor cu aprecierile de genul….”a ajuns cel mai inteligent politician”….atribuit lui livuta dracnea….te descalifici…nu poți sa faci din trabant….mercedes…..genetic nu se poate. Dacă ești confortabil sa fi….reprezentat de marioneta lui livuta…sehil….este treaba ta….nu uita ca repetam experimentul boc….basescu….Am în vedere următorul aspect legat de sehil….lucrezi cu…Nicușor Constantinescu ca sa faci….ce….hârtii pentru….dosare….dacă ai caracter….ești compromis pe viață….asa ca….dincolo de coran…religie musulmană….minoritate ocupanta pana în 1878….sa acreditezi ideea ca….ROMANII….trebuie conduși de straini este absolut lipsita de logica….la unul votat de romani….nu de tatari-turci-rusi-ucrainieni-maghiari, etc…asta este masochism….sa nu uitam….livuta….prin Septembrie 2017 va fi…..la beci…..nevasta lui stie de ce….Iar acest Pendiuc….sa afirme ca i-a ajutat cu….proiectele eu-ropene….la cum arata în realitate acestea făcute la…Pitești….o descalifica dpdv profesional….Unde este putina minte….vai de picioare. Vae Victis!

   Reply
 2. 2

  netoiu

  Cartea ei de vizita e data de faptul ca a fost mana dreapta a lui nicusor Constantinescu.E suficient. Aici presedintele tarii a procedat correct. Daca intr-o conjunctura a fost si ministru (pusa tot de dragnea) nu inseamna ca poate fi numita si prim-ministru. Accesul la infomatii privind securitatea statului este diferit. Cine pricepe,…bine cine nu,nu.Eu am votat cu PSD dar sunt dezamagit de propunerile lui Dragnea.Chiar nu mai sunt oameni corecti si valorosi in PSD?

  Reply

Comentează şi tu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site deţinut de SC Argeşul Liber S.A.