Related Articles

6 Comentarii

 1. 1

  Nelu ilie

  Ma bucur enorm ca ati amintit cuvintele mele in finalul editorialului dumneavoastra.Sunt din Olt si iubesc aceasta echipa de cand eram copil.Pentru mine FC ARGES este gustul fericit al copilăriei.Bucuria pe care o trăiesc acum nu poate fi descrisa in cuvinte,dar ea ma duce cu gândul la ce spunea Cioran:,,Nu poate înnebuni de fericire decat un om care a suferit prea mult.”Voi veni la stadion pentru a duce mai departe nemuritoarea legenda a lui Dobrin,despre care Fanus Neagu spunea:,,Nu poți sa-l scoți pe DOBRIN din legenda pe care și-a faurit-o singur,la fel cum nu poți schimba dogmele Bisericii.”

  Reply
  1. 1.1

   Gabriel Lixandru

   Vă mulţumim, dl. Ilie! Şi pentru aceste cuvinte, şi pentru că ne citiţi!

   Reply
 2. 2

  cristian sabau

  Nu-i usor de reparat ceea ce a fost stricat (si furat). „SUCCESURI” ca e nevoie… de echipa, de stadion, de tabela electronica (cu povestea intrinseca, din vremuri de… Pendiuc). Si de multe alte cele… si de spectatorii-microbisti tineri…

  Reply
  1. 2.1

   Gabriel Lixandru

   Adevărat.

   Reply
   1. 2.1.1

    cris

    Și mai ales de corectitudine,cine vine la echipa,sa mai pună și suflet,dar sa fie și legal,ca o fi buna,rea,asta e legea.Dar,ceva s-a mai îmbunătățit și pe latura asta,deci,rotitele sa se pună în mișcare. Dar,mi-as dori sa fie bagate în seama și celelalte sporturi,care,au impact la public.

    Reply
    1. 2.1.1.1

     Gabriel Lixandru

     Da, aşa ar fi normal.

     Reply

Comentează şi tu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site deţinut de SC Argeşul Liber S.A. Copyright © 2022

error: Content is protected !!