Related Articles

5 Comentarii

 1. 1

  Aloe Vera

  De’ati fi fost … cum pe vremea lu’ Dobrin, ati fi putut glasui . Acuma … „ciocu’ mic !”

  Reply
  1. 1.1

   Anonim

   Pe vremea lui DOBRIN Argesul a luptat si cu increngatura comunista si a invins. Acum DOBRIN lipseste fotbalului romanesc dar incregatura mafioata a ramas. Hai … dina…cei aia? hai mafia – groaznic!

   Reply
 2. 2

  STANCU CRISTIAN

  Hai,baaa,lăsați vrajeala ieftina.Va e frica de liga2?ca daca picat,dracu va mai scoate de acolo niste ani buni.Nu mai umblati cu hoția și cu mana întinsă ca,cerșetorii.Fiti bărbați,și recunoasteti-va impotență intre ale fotbalului.Rusine sa va fie,milogilor..Gentea,Foamete,Stanciu,Tunaru,etc

  Reply
  1. 2.1

   ticu

   Nenea Dinamovist poate intrati si voi legal in fotbal….

   Reply
 3. 3

  Anonim

  Ce insolventa? Ce reorganizare cand de zeci de ani acest club este NEFUNCTIONAL! Patronii, oameni care stau ascunsi si mulg acest club, detin fraiele in fotbalul romanesc Dinamo fiind pentru suporteri de fapt vaca stearpa. In loc sa se ia masuri asa ca in alte cazuri, cu desfiintarea clubului acesta a fost initial mentinut in prima liga prin acea aberanta crestere a nr de echipa dupa care…o retrogradare…pe criterii sportive. Iata un nou fals – revenirea unui club incapabil sa se sustina financiar in liga 1 (superliga – ha, ha, ha,..nu vine oare cupa satelor? Ce vreti sa faceti? Ati trimis arbitri la Iasi sa dea lovituri din toate pozitiile iar”Dinamovistii” nu au gasit poarta…n-are decat 7,25 m. Putregaiul, la fel ca in politica domina sportul!

  Reply

Comentează şi tu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site deţinut de SC Argeşul Liber S.A. Copyright © 2023