Related Articles

9 Comentarii

 1. 1

  Anonim

  Câți ani aveți (ca vârstă), domnule Olteanu ? Vă întreb, că prea ați moştenit trăsături care țin de „Complexul de…inferioritate” în care au crescut (sunt crescuți !) copiii românilor (din Argeş!) de sute de ani !! …Ce s-o mai lungim atât…, ați trecut la… „liberali”, sau v-ați descoperit „rudă” cu sibianul care şi-a băgat în cap că noi, piteştenii, „merităm”…conduşi …de EL,… încă „un Mandat” !? (Întreb, nu dau cu…votul)!

  Reply
  1. 1.1

   George Olteanu

   Colegii îmi șoptesc în „cască”… îmi spun că am folosit un titlu prea blând pentru Pitești. Poate e vârsta de vină…

   Reply
 2. 2

  Argeșel

  Ha. ha, ha, la/pe Argeșul se bat ,,niște unii”. Care sunt mai tari? De cine țineți cont în final și pentru cine s-a dat ,,ordinul de zi pe unitate? Să nu ieșiți ,,șifonați”! Am zis, n-am dat cu parul. Să nu regretați. Parafrazându-l pe Zaharia Stancu, bătutul, f…tul și votul nu se mai pot lua înapoi. Lumea nu uită.

  Reply
 3. 3

  Adi

  E intr-adevar de pe alta planeta, in sensul rau mai degraba daca au ajuns sa deschida un targ de Craciun cu mai mult de o luna de zile inainte, atat de critic o duce orasul asta capitala culturala ieuropeana.
  Hai pe bune, n-avem cai ferate si autostrazi, tocmai noi, la primii din tara pe unde au trecut asemenea drumuri !? Tehnic si literalmente vorbind. Ce are Sibiul la infrastructura in afara de aeroport?
  Si vorbind de aeroport.
  Mi se pare mai benefic sa se gandeasca o modernizare a liniei ferate Pitesti – Bucuresti la viteze de minimum 160 km/h cu un racord direct spre aeroport (ocolind capitala) si in 40-45 minute cu niste trenuri express am ajuns astfel la aeroportul OTP din gara Pitestiului. Bucurestenii au nevoie de mai mult timp ca sa ajunga de la Piata Unirii la aeroport! Iar de o modernizare a acestei linii ferate avem nevoie oricum! Iar un aeroport la Pitesti cu nici 10 curse private pe zi ca la Craiova la ce rost zau asa !? In destule orase e oricum megalomanie in cel mai bun caz. Inteleg necesitatea la Timisoara, Iasi, Cluj, in rest absurd…dar in lipsa de infrastructura rutiera/feroviara pentru a scurta durata pana la cel mai apropiat aeroport uite asa o sa avem aeroport si la Costesti, la Mioveni, la Curtea de Arges…

  Reply
 4. 4

  Rumburak

  Eu ii dau dreptate editorialistului fara sa-l banuiesc de niciun clivaj politic. Este o teorie comparativa de bun simt in care are perfecta dreptate. Cu siguranta ar putea scrie multe coborand in detalii insa pentru faptul ca rosteste adevaruri nu trebuie sa fie excomunicat. Pentru aceia care nu inteleg ii invit sa cumpere din Piata Ceair o bucata de branza. Sa ceara unui sibian si unui argesean. Este acelas cantar si poate acelasi pret. Gustul poate fi interpretabil insa omul…omul face toti banii. Pitestiul nu poate fi comparat decat cu o comuna bantuita de apucati in miez de noapte, de oameni care alcatuiesc zoaiele unei subculturi ajunse in anticamera unui balamuc. Un kitsch infiorator inconjoara si sufoca absolut totul si doar un cretin nu poate observa aceasta diferenta abisala. George Olteanu comite o singura greseala. Compara Pitestiul cu Sibiul. Hai sa-l comparam cu Sulina ca mult nu mai este pana ce bratele raurilor il vor fi inecat in propria mizerie. Si poate atunci ne vom fi spalat de mandria de a fi ocoliti de autostrazi, de arbori, de cultura si de orice reprezinta vocatia unui hommo sapiens. Montati o scuipatoare generoasa in fata primariei si una la prefectura si haideti sa mancam sarat.

  Reply
  1. 4.1

   George Olteanu

   Vă mulţumesc. Recunosc că în afară de câteva comunicate de presă pe care le număr pe degetele de la o mână în decurs de ani de zile de când scriu, tot ce am scris la reportaj, am scris prin prisma a ceea ce am văzut cu ochii mei. Acum, dacă pică prost pentru unii, asta e. În seara asta de pildă, mergând către Pasajul Magnolia, am trecut prin mijlocul unui grup de, să spunem, boschetari care ascultau manele şi se destrăbălau în Piaţa Vasile Milea. Adică în centrul Piteştiului. Sunt convins că şi în alte oraşe sunt uscăciuni, dar parcă aici sunt mai… evidente.

   Reply
 5. 5

  Anonim

  Felicitări pentru editorial, aveți perfecta dreptate. Numai ca speranța moare ultima, sa speram….

  Reply
 6. 6

  Anonim

  Dacă de la București la Brașov se ajunge mai bine cu avionul, cum a zis L. Orban, tot așa și de la Pitești la Sibiu !

  Reply
 7. 7

  Anonim

  Cu o cioara la conducere …..

  Reply

Comentează şi tu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site deţinut de SC Argeşul Liber S.A. Copyright © 2024

error: Content is protected !!