Related Articles

3 Comentarii

 1. 1

  Goargăș

  Consider că esența editorialului este cuprinsă în fraza ,,…cei mici încep să se deprindă cu apucăturile rele, luate nu doar de pe maidanul real, ci și din cel virtual”. Ambele maidane au legătură cu exhibarea penibilă a LGBT și a corectitudinii politice în acest ,,domeniu”. Dacă referendumul cu familia nu trece, mă las de meseria de român.

  Reply
 2. 2

  Goargăș

  ,,Dacă există o știință a națiunii, eu sunt de meserie român” (Petre Țuțea). Am utilizat și eu sintagma ,,meseria de român” că prea îmi place cum sună, în ciuda ,,globaliștilor”!

  Reply
 3. 3

  Stoica

  Dovada cea mai concludenta ca ceea ce vad in familie, copiii aia fac, sunt manifestarile unor copii (nu spun ai cui), cand aud undeva manele. Se unduiesc de parca au intrat dracii in ei, fac semne concludente de numarare a banilor „fara numar” etc. exact cum fac parintii lor… Or, daca astfel de manifestari se copiaza rapid, ce sa mai vorbim de orientarea sexuala a tinerilor sau de alte obiceiuri rele care se invata in copilarie (sa minta, sa fure, sa bea, sa fumeze… de unde invata copiii astfel de metehne?) In primul rand de la cei apropiati…

  Reply

Comentează şi tu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site deţinut de SC Argeşul Liber S.A. Copyright © 2023