Related Articles

3 Comentarii

 1. 1

  Mircea

  D-le Mihailescu,nu stiu ce pregatire aveti la baza, dar in problema creantelor bancare vandute de banci unor firme de recuperare sunteti pe langa subiect.In primul rand este vorba de credite mici,de nevoi personale,deci nu imobiliare.Bancile nu vand creditele neperformante la bucata ci in portofoliu de zeci sau chiar sute de contracte.De ce ? Pentru ca n-au sute de salariati sa umble dupa toti clientii datornici.Procentul de 3-5 la suta pe care l-ati avansat este departe de adevar.Mai studiati problema…….

  Reply
  1. 1.1

   Corona blondă

   Dle Mircea, vă înșelați, dreptatea e la autorul articolului!Orice datorie peste 10000 lei,ajunsă la executare,aduce o evacuare din casă, dacă datornicul nu are să o achite…E bine ca statul să plafoneze suma pe care o cer firmele de recuperare, așa cum a fost pana in 2011,sau cum prevede proiectul de lege elaborat, adică undeva la dublul sumei cu care a fost cumpărată creanța. Procentul pe care il plătesc acești cămătari este de la 3% pana la 10% .Sau ceva interese aveți si dvs?

   Reply
 2. 2

  Consultant

  Mult adevar in articolele scrise de dumneavoastra, domnule Mihailescu. Ma vad nevoita sa il contrazic pe domnul Mircea de mai sus si sa ii spun ca bancile vand creante bancare unor firme de recuperari care te pot executa (si chiar o fac cu succes pentru ca legislatia le permite) prin scoaterea la licitatie a unui imobil. Si asta cu toate ca nu ai girat cu casa.
  Ar fi bine sa continuati domnule Mihailescu cu apel catre toata clasa politica in aceste vremuri grele ale romanilor.

  Reply

Comentează şi tu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site deţinut de SC Argeşul Liber S.A. Copyright © 2023