17 ianuarie, 2022
loading...

Related Articles

9 Comentarii

 1. 1

  Boni

  Viorica le-a tăiat macaroana în direct și la o oră de maximă audiență, cum se spune. Ce să mai zicem, a avut cuvintele cu ea, și-a spălat toate păcatele. Iar cotoroanța cu fața puhavă (oare de ce?) s-a trezit vorbind, profund incorect și antiromânește, încrâncenată și grăbită de parcă o alergau toți dracii. N-o alergau, erau chiar în ea. Au mai fost ,,niște unii”, la fel ca ea dar nu merită pomeniți, produc greață.

  Reply
  1. 1.1

   Anonim

   Da, domne, le-a tras preșul de sub picioare…

   Reply
  2. 1.2

   Anonim

   I-a făcut ,,snot”…

   Reply
 2. 2

  Anonim

  Harca e prietena cu Base. Or fi avand si grade? Nu d-alea la care v-ati gandit că sunt plini. Nu vedeti cum arata? Specialisti in „domeniu”…

  Reply
 3. 3

  mihnea

  Sa vezi anonimule cand or veni aia 5 milioane de romani acasa atunci cand Romania nu va mai fi in UE.Probabil ca esti pensionar sau lucrezi la stat.Sa vedem ce le dai dumneata sa manance,unde ii angajezi.

  Reply
  1. 3.1

   Anonim

   Lasă că le dai și îi angajezi dumneata, cu experiența aia de mare sculă servitoare la străini. Stai acolo unde ești și să nu te mai …..roadă grija de noi.

   Reply
  2. 3.2

   Anonim

   Eu sunt liber profesionist și lucrez în țara mea, nu ca tine…

   Reply
 4. 4

  Puiu

  Certați-va ,că atâta știți!Daca și cei de la vârf sunt ca voi ,si sunt ,asta e cauza că suntem niste supusi ai UE.Domnul „mihnea” aveți dvs. informații că avem 5 milioane de romani afara?Și dacă avem trebuie să-i lăsăm pe stăpânii noștri de la Bruxelles sa ne rupă coloana,că de luat ne-au luat tot ce se putea lua!?Nu trebuie sa avem noi conducători care sa ne dea de lucru în tara noastră și să respecte Constitutia?Pensionarii ăștia la care va referiți au fost furați de tot ce au făcut ei in tara asta,că să rămână și copiilor lor,că nu s-au gândit că vor venii niste ” liber profesioniști” care nu sunt in stare să păstreze zestrea.Asta că sa nu mă dau un spectacol,pentru că trebuia să folosesc cuvinte mult mai dure.

  Reply
 5. 5

  Puiu

  In ceea ce o privește pe doamna Gabriela Zoana am spus de pe vremea cănd a fost chemata la Bruxelles că este un câștig al nostru,ca argeșeni și români, că este frumoasă și deșteaptă.Am văzut că este și bătăioasă și o felicit pentru numire în LIBE!Alții o criticau și o jigneau căutând să o atace prin tatăl ei,care ,am înțeles că a fost doctor.Eu o admir și îi urez succes și vreau să aud lucruri frumoase despre activitatea ei, așa cum aud despre dl Robert Tudorache.Si sa nu uitați un lucru : și dl Apostoliceanu face treaba!

  Reply

Comentează şi tu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site deţinut de SC Argeşul Liber S.A.