20 septembrie, 2021

Related Articles

7 Comentarii

 1. 1

  Anonim

  Autorizatia este pentru case de locuit. Dupa cum se vede acestea sunt blocuri. Exista toate aprobarile? Exista PUZ ? Aceste lucruri trebuie verificate de Inspectoratul in Constructii …

  Reply
 2. 2

  MIhai

  Eu nu prea inteleg de ce la noi se aproba constructia blocurilor langa case! Pe afara nu se aproba nici macar constructia caselor de tip mediteranean langa cele de tip rustic sau clasic. Cam nasol pentru cei ce au facut un efort sa se mute la casa sa se trezeasca dupa ceva vreme cu niste blocuri langa ei!

  Reply
 3. 3

  Anonim

  Respecta totusi acele contructii toate legile in vigoare? Undeva pe langa ele trece o teava transgaz, fata de care exista o distanta minima de construit, nu m-ar mira ca aceea distanta minima sa nu fie respectata, asa cum si piscina Magic sta pe conducta, si restaurantul si hotelul Magic sunt langa conducta, iar altii nu pot pot construii o casa din cauza acelei conducte. Este legal si corect ce se intampla?

  Reply
 4. 4

  Anonim

  Investgati , va rog , cine e in spatele lui Danescu???

  Reply
 5. 5

  Anonim

  Cum poate Danescu sa cumpere pe persoana fizica atatea terenuri si apoi sa le vândă cu construcție pe ele, fără a fi impozitate? La el aceste terenuri cu case pe ele nu devin marfă?? Este o excepție? A verificat cineva corectitudinea afacerii lui?? Cat despre felul cum construiește, numai necunoscători cumpără. Dar țara noastră geme de neștiutori din pacate….

  Reply
 6. 6

  Anonim

  Apartamentele lui Dănescu sunt evaluate de către banca mai puțin cu 5000 de euro . Mare atenție !!!

  Reply
  1. 6.1

   Anonim

   Actele la apartamente nu sunt in regula , de un an nu pot lua apartamentul in evidenta .

   Reply

Comentează şi tu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site deţinut de SC Argeşul Liber S.A.