Înscriere creșă lat

Related Articles

3 Comentarii

 1. 1

  Boni

  Vai, vai, câtă îngrijorare pe coana U.E. Dacă o lăsăm noi cu Romexitu’ în baltă? La câtă populație și resurse avem ne-ar momi cu tot felul de promisiuni și ,,daruri” pentru a rămâne (ca pe Grecia, care indiferent ce ar face, va fi mereu ajutată). Pentru asta însă
  trebuie să avem conducători adevărați nu străini de România. Iar noi (populația, că popor nu prea mai suntem) să nu stăm la gard, cu brațele încrucișate, cu mintea încețoșată și cu ochii holbați la mărgelele din sticlă colorată. Să redevenim verticali și curajoși pentru că numai așa vom fi tratați cu respect nu ca niște servitori, în prezent.

  Reply
 2. 2

  Puiu

  Felicitări deputatului Cătălin Rădulescu pentru „gura lui slobodă”!Eu știu de la cineva că trebuie” să fii porc cu porcii”.De multe ori am fost tentat sa cer excluderea acestui deputat din PSD,dar bine că nu m-am grăbit.Asta nu înseamnă că m-ar fi luat cineva in seama,dar deputatul părea că face numai prostii.Trebuie să ieșim din poziția ghiocelului și să ne reluăm demnitatea,sa ne vedem de treburile noastre interne fara a tine cont de părerea unor habarniști care nu ne vor binele.

  Reply
 3. 3

  Anonim

  Ce puține comentarii la o temă extrem de importantă. E greu cu iubirea de țară.

  Reply

Comentează şi tu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site deţinut de SC Argeşul Liber S.A. Copyright © 2022

error: Content is protected !!