Related Articles

9 Comentarii

 1. 1

  Anonim

  Il tot evocam pe Eminescu dar nu facem nimic

  Reply
 2. 2

  Remus c

  Eminescu este ETERNUL românesc…

  Reply
 3. 3

  Iurie

  Lumia dea lungul acestor 171 de ani a evoluat în orișice domeniu cu tendințe spre performanță continuă.
  Doar prostia omenească a rămas ne schimbată și prosperă în integritate ei . Crezânduse inocentă pentru lacrimile ce se varsă pe urmele ei.
  Iar paradoxul mare este că Isus a murit pe cruce pentru a o inculpa, Eminescu a mustrato cum a știut și alții au făcut ce-au putut. Dar mulți, aproape toți se fac orbi și muți ascunzinduse în spatele ignoranței cu speranța că va veni un sfânt sau geniu Eminescian care va muri pentru adevăr. Și vor spera să schimbe ceva.

  Reply
 4. 4

  Aloe Vera

  ” Suntem, aşadar, la un punct aşa de scăzut, încât teamă mi-e să nu dispară chiar şi duhul eminescian ” . Nu te teme, nu va disparea ; mai degraba „vocalii”/neica-nimeni vor disparea , valorile raman .

  Reply
 5. 5

  Vasile

  Mi-a plăcut: ,,Si astăzi, ca în trecut, formăm şiruri de oameni care aşteaptă la aceleaşi uşi cu neînţelegerea firească a celui fără bani, pentru că numai oamenii cu bani vorbesc astăzi în tăcerea grea a unei lumi sărace”. Cred ceea ce spuneți: nu s-a schimbat mai nimic de atâtia ani! Din păcate, nu se schimbă nici de acum încolo!!

  Reply
 6. 6

  anonim

  Așa e ,,Și astăzi, ca în trecut, formăm şiruri de oameni care aşteaptă la aceleaşi uşi cu neînţelegerea firească a celui fără bani, pentru că numai oamenii cu bani vorbesc astăzi în tăcerea grea a unei lumi sărace”. Penelul fermecat scrie slove de foc!

  Reply
 7. 7

  anonim

  Industria farmaceutică e o afacere, la fel ca cea de armament! medicii – niște mercenari, plătiți din banii noștri!

  Reply
 8. 8

  anonim

  Atenție! ,Guvernarea actuală este campioană la împrumuturi de miliarde de euro, iar documentele ce ţin evidenţa acestor împrumuturi au fost clasificate”

  Reply
 9. 9

  anonim

  Intr-adevar e o criza de simțire! Lumea e grăbită spre nicăieri! Prea ușor renunță liderii la principiile fundamentale; un nou fanariotism!

  Reply

Comentează şi tu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site deţinut de SC Argeşul Liber S.A. Copyright © 2023