26 septembrie, 2020
ad

Related Articles

14 Comentarii

 1. 1

  Anonim

  Un articol lămuritor, un Eminescu actualizat.

  Reply
 2. 2

  Anonim

  Învățăgygel/ (Gheorghe)/… s-o luăm/chivernisim/…”metodic”/ştiințific…tot îți place (ție) „face ți-o face”/”coace”…in/la… „plata/piața de gross”/(cam/eLATĂ !) , agreind (tu)…”book”/”luceala”… de pe obrazul …supțire şi gros (cu ieşire pe din dos) pe care ți-l întinde aberantă & plictisită, să il pupi…aPussy,…c-aşa „a citit” ea pe „faceplicy” c-ar fi „cull”sau „cuul” să procedezi (şi tu) cu „poştărița Catrinel”, dacă tot (ea) îți aduce …Pensia , izvorul curat al iubirii „cu aspirație Ajax /2000 Wați”… a lu’ Pussyca ! …ŞI pt. tzyne!…Deci…

  1. A declarat că „iubirea” care o leagă de…tzyne nu va pieri decât o dată cu disparitia pozei tale de la geam/fereastr@ (ei) /pe care (ea) ți-o ține ca să vadă Nea Nicu clar/”cheaun mereu”/ unde trebuie să-ți lase…PENSIA, chiar dacă acolo vie e numai…EA ! /yes, Pussy !
  2.Te somează… tot ea (Pussy) să nu mai acuzi în jurul tău că ți-au furat Creionul …chimic , de-l țineai după urechea aia …defectă, ca Simion Tâmplaru (zis şi „Sfântul”) că i-a trebuit ei …să-si tragă …”conturul” …Şi ti l-a „împrutat”!…la fel ca şi „teancul” ăla… de €uro din „pozânarul” (tău) de la spate …cu care …ai cucerit-o (pe EA) la…păcănele, unde @ți pipăit …norocul …prima dată ! …Breaking News ! …De la Guvern..
  3.Legea Cumulului (Pensie + Salariu) se ABROGĂ !
  Ai scăpat şi tu de corvoad@…Pussy şi de „Grija lui…Eminescu pe Facebook”!

  Reply
 3. 3

  O femeie

  Inspirata legătură pe care o faceți intre poezie si iubire. Așa e, când iubești, îți vine sa faci poezie, când ești atras/atrasa de alte aspecte, îți vine sa faci altceva. Va spun eu, ca stiu ce spun. Cred ca astfel de vorbe pe care le spuneți/ scrieți, puteți ameti orice femeie. Felicitari

  Reply
 4. 4

  A doua femeie

  Pe mine distinsul domn Savu m-a fascinat. Stiu ca in spatele sluteniei se ascund o multime de calitati pe care unii sau altele incearca sa nu le observe. Ramane un erudit indiferent cat il costa o partida de amor sau o betie crunta.

  Reply
 5. 5

  A treia femeie

  La o betie cu absinth, dl. Savu il cita pe Eminescu ,,o serioasă turburare socialistă ameninţă Europa”. M-am vazut imediat aleasa lui. Ce sansa ! Ce onoare ! Eu nu pot fi a ploretariatului asa cum nici Gheorghita nu ar fi putut apartine mai multor femei. Pe noi ne uneste destinul acela pe care Eminescu l-a creat prin vorbele si scrierile sale. Acum nu ne putem supara pe Gheorghita Savu ca se folosete de Eminescu pentru o cursa pe miriste mai ales ca la trezie stie bine ca poetul era un nationalist convins, adica un om de dreapta.

  Reply
 6. 6

  A patra femeie catre O femeie

  Tu stii ce versuri scrie despre mine scrie Savu? Idioato. Zici ca e Salman Rushdie…Ti-ar proza a dracu. Versete bre nu lirism de mafalde. Graso.

  Reply
 7. 7

  Chiar o femeie

  Doamne, ce misogini si invidioși!!!

  Reply
 8. 8

  vasile

  Cine mai scrie poezie, cine mai citește poezie … foarte puțini sau aproape nimeni; cine scrie pe facebook … toți cei care nu mai citesc măcar o pagină de carte într-o zi! A devenit o modă să apară, să posteze ceva pe facebook, doar așa, ca să fie în actualitate!

  Reply
 9. 9

  marin

  Asta e condiția omului de geniu: să îi înțeleagă pe toți, chiar cu prețul nefericirii sale. Nu a vorbit niciodată de rău despre cineva poetul ,,nepereche”?! Tocmai în asta constă superioritatea poetului comparativ cu a celor care se expun pe facebook, doar pentru a fi în atenția celorlalți cu atâtea banalități!

  Reply
 10. 10

  Ionel

  Chiar aș vrea să știu, câți dintre cei care se expun pe facebook azi – vorbind despre Eminescu sau despre viața lor – știu să recite o poezie?! Adică nu să recite o poezie, că e prea mult să recite, ci efectiv să spună o poezie!!

  Reply
 11. 11

  Anonim

  Orice ar/am… scrie …ei/ele/noi despre acest editorialist, Gheorghe Savu este singurul din redacția ARGEŞUL care iubeşte …viața (pe bune !)… Ceilalți s-au molipsit (toți) de…DEPRESIA Directorului (pe care i-o şi „mângâie”-Demonul amiezii” (!)…s-o mai ‘moale -din cauza/pricina… danturii- de lapte sau lipsă !)…şi scriu in draci („cu foc”!) NUMAI despre DEZASTRE şi TRAGEDII , doar-doar i-o „înjura”/băga (undeva) …în seamă… vreunul… „rătăcit”, tot ca ei…care n-a ajuns nici măcar…(in)FORMATOR de OPINIE !…

  Reply
 12. 12

  Diogene

  Pe langa poezie Eminescu era inainte de toate un adevarat roman si un patriot patimas.
  Daca am rasfoi scrierile lui de la „gazetele” la care a colaborat de.a lungul carierei sale am fi uimiti de calitatea jurnslismului sau.
  Ne bucuram sa vedem ca si alti oameni de cultura contemporani inca apreciaza talentul si forta creatiei eminesciene.
  Sa ne amintim si ca Eminrscu era originar dintr.o zona care astazi nu mai apartine din pacate de Romania Mare.

  Reply
 13. 13

  Ilinc-matesc-ling

  ce aveti cu sotul meu, lasatil e eminescu de Titesti. Mine poimine va scrie un roman cu ce se intampla acolo. Adevarul e crud.

  Reply
 14. 14

  Anonim

  Da, va scrie, iar tu vei fi personajul principal, pentru ca nu exista altul mai „destept” ca tine. Prostia e cruda!

  Reply

Comentează şi tu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site deţinut de SC Argeşul Liber S.A.