25 ianuarie, 2020

Related Articles

Un Comentariu

 1. 1

  Anonim

  Revenind la „materialul” anterior despre ŞCOALA românească vs.Şcoala din Danemarca, unde Mirela Neagoe „ridică în slăvi” , în mod inexplicabil şi nejustificat, vădit exagerat şi, deci, INCORECT, ce se întâmplă în domeniul învățământului, oriunde (şi te miri unde ,”în lume”!), numai în România , NU si văzând şi articole anterioare , vădit tendențioase, despre aspecte negative (desigur, criticabile) din Şcoala din România, devine clar că la nivelul publicației „Argeşul” (ziar & site) se desfăşoară o „Campanie anti-Şcoala din România”!
  A ridica la rang de „politică” nişte regretabile, dar banale, „greşeli de tipr” (altfel de condamnat !) , NU înseamnă DOAR …”critică” , ci ATITUDINE …anti-Şcoală românească, „cu orice preț” şi servind (deci, cu scop!) unor interese ANTIROMÂNEŞTI !
  (Am şi putea glumi pe seama autoarei art. de mai sus, remarcând că, dacă un redactor la un site (de undeva…din România!) REUŞEŞTE să descopere „greşeli de tipar” de detaliu în MANUALE şcolare , „la zi”, la mulți ani după absolvirea propriilor studii/şcoli, SIGUR… a absolvit pe merit într-o ŞCOALĂ (românească) de MARE VALOARE…Pe bune !

  Reply

Comentează şi tu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site deţinut de SC Argeşul Liber S.A.