12 aprilie, 2021

Related Articles

6 Comentarii

 1. 1

  Elena Delia

  Felicitari acestor copii minunati, dascalilor care i-au pregatit si parintilor care i-au sustinut! Felicitari Ziarului Argesul care nu se opreste din a promova excelentele judetului nostru!

  Reply
 2. 2

  Puiu

  Felicitări şi dumneavoastră ,doamna Delia , pentru că de fiecare dată sunteţi singura care ştiţi să apreciaţi şi să criticaţi, la fel de bine, acţiuni ale argeşenilor care pentru alţii trec neobservate!

  Reply
 3. 3

  Elena Delia

  Aceleasi ganduri si pentru d-voastra, d-le Puiu! V-as invita maine, 26 martie, la Consulatul Roman din Milano. Sarbatorim 10 ani de proiect „Limba, cultura si civilizatie romaneasca in spatiul european”…desi cred ca , din pacate, e aproape imposibil sa fiti prezent. Ne despart aproape 2000 de km. Cu acelasi drag as invita-o si pe dinstinsa noastra jurnalista Mirela Neagoe, care aduce mereu in fata cititorilor aspecte din educatie si cultura.

  Reply
 4. 4

  Puiu

  Sărut-mâna şi mulţumesc mult ! Suport cu greu atâta onoare din partea unei doamne profesor doctor. Dar sper să vă fac să zâmbiţi, spunându-vă că voi fi cu siguranţă prezent la evenimentul de mâine. Nu a spus „generalul -fugăreţ”, că suntem ” aceiaşi persoană”? Vă urez succes , cât mai puţine emoţii şi aştept impresiile onorabililor invitaţi !

  Reply

Comentează şi tu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site deţinut de SC Argeşul Liber S.A.