Related Articles

12 Comentarii

 1. 1

  Sorin

  Slova îi loveşte pe copii în moalele capului ca un ciocan. Corect!!

  Reply
 2. 2

  Zoil

  ” Prin urmare, cartea este cea care sfinţeşte omul, nu calculatorul „. Total de-acord, dara si calculatoru-i bun / pentr-un om cu creiere .

  Reply
 3. 3

  Victor

  Educația digitală, e doar un fel de a spune, că se face educație! Păcat de sloganul președintelui: România educată! O generație de analfabeți funcționali!

  Reply
 4. 4

  Lia

  A trecut vremea poeziilor și a lecturii dintr-o carte! Asta se dorește: o lume de analfabeți!

  Reply
 5. 5

  marin

  Copiii se bucură când navighează pe internet! Au deprinderi bune de căutare pe internet, de rezolvare a unor sarcini, dar au pierdut deprinderea de a scrie caligrafic și corect gramatical! Foarte puțini mai au creativitate!

  Reply
 6. 6

  Andrei

  Simbol, litere, cifre, taste, frază – tastatură, dar România are cel mai mare procent de analfabeți din Europa!

  Reply
 7. 7

  Maria

  Nimic nu se compară cu frumusețea și emoția pe care ne-o dă carte, lectura unei pagini! Dar sunt din ce în ce mai puțini cititori ai cărților!

  Reply
 8. 8

  Sorin

  Profesorii at trebui să trezească în elevi pasiunea de a citi, de a lectura o carte! dar, din păcate cunosc mulți profesori care nu au mai citit de mult timp o carte!

  Reply
 9. 9

  Bogdan

  Astăzi e mai important ca un elev să aibă abilități de lucru pe calculator, decât să scrie caligrafic! Ce poezie?! Copy-paste!

  Reply
 10. 10

  Elena

  Ar fi bună și educația digitală, decât nimic, dar să aibă copiii resurse digitale! Așa, cum nu am nici dispozitive, nici conexiune bună la internet … nici părinții nu sunt familiarizați să îi susțină pe copii în folosirea lor…vai mama ei de educație digitală!

  Reply
 11. 11

  Tatiana

  Educatie este cea mai valoroasă investiție a unui popor! dar în epoca digitalizării, educația e la pământ!

  Reply
 12. 12

  Maria

  Școlile nu sunt pregătite pentru educația online. Cu toate eforturile pentru dotarea elevilor cu tablete electronice, sunt probleme legate de conexiunea la internet, de abilitatea cadrelor didactice și de calitatea echipamentelor. Nici nu e recomandat medical să fie copilul conectat atât de mult timp la calculator! Dăunează grav sănătății!!

  Reply

Comentează şi tu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site deţinut de SC Argeşul Liber S.A. Copyright © 2022

error: Content is protected !!