17 aprilie, 2021

Related Articles

4 Comentarii

 1. 1

  Anonim

  Bună, mă numesc Anca Șulean și sunt mamica a doi copii minunați, Karina și Filip, elevi ai doamnei profesoare de limba română, Delia Dumitrica! Noi locuim în Bariano Italia și suntem extrem de mândrii că o avem ca și mentor, prietenă și cadru didactic. Experiența pe care au trait-o copiii în ziua când au mers la colindat, a fost unică și plină de emoții constructive! Vă mulțumim pentru tot ceea ce faceti pentru acești copii deosebiți!

  Reply
 2. 2

  Gavriliuc

  Mulțumim din suflet doamnei profesoare Delia pt inițiativa sa…a fost o bucurie atât pt copii cât și pt parinți. Chiar dacă suntem departe de țara noastră, păstrăm in suflet datina si obiceiurile străbune…cu speranța ca și copiii noștri să ducă mai departe tradiția.
  DOAMNE AJUTĂ!
  Fam. Gavriliuc din Bariano/Italia

  Reply
 3. 3

  Anonim

  Ma numesc Eufrozina si impreuna cu familia mea locuim in Bariano Italia si sunt mama unui baietel pe nume Nicolas care face parte din grupul copiilor la care doamna Doamna Delia este profesoara.multumim din suflet Doamnei Delia pentru tot efortul depus.

  Reply
 4. 4

  Anonim

  Buna ziua Numele meu este Anna naționalitatea din Ucraina, locuiesc în Bariano,Italia, sunt mama unei fete pe nume Giulietta . Ne bucurăm că avem ocazia de a învăța tradițiile, cultura,limba română și întâlni oameni minunați. Pentru noi o experiență nouă și frumoasă . (Îmi cer scuze pentru greselile de gramatica ) mulțumim, în primul rând profesoarei de limba română d-na Delia Dumitrica, să facem petrecerea pentru copii și pentru noi. multumesc mult

  Reply

Comentează şi tu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site deţinut de SC Argeşul Liber S.A.