Related Articles

5 Comentarii

 1. 1

  Elena Delia

  Domnule povestitor, ati reusit sa-mi redimensionati atitudinea in fata pierderii unei persoane dragi, printr-o enumeratie splendida, chiar divina: „suras trist, intelept si bland”. Este un mixt de sentimente pe care as vrea sa-l am intr-o asemenea situatie… Este o acceptare de care mi-e , totusi, frica . Mi-ati definit ceva ce eu nu am reusit niciodata: „lumea fluida” a povestirilor si povestilor lui Creanga. Mi-ati conturat in cuvinte ceea ce eu am vazut in „Dumbrava minunata”: „poieni cu ulmi rotati”. Din ceea ce ati scris, rezida o mare sensibilitate. Regret ca ati pierdut asemenea prieteni . Pe doamna Ezechil am cunoscut-o, este… Era…Ufff! Era o persoana extraordinara… Dumnezeu sa-i ierte!

  Reply
 2. 2

  Un batran

  Fie-va povestirea nemuritoare

  Reply
 3. 3

  VIOREL

  Viata se poate intrerupe foarte rapid si chiar daca mereu o stim ,niciodata nu suntem pregatiti pentru pierderea unei fiinte dragi.Dar ,in acelas timp, moartea acestora ne lasa si un mare dar,acela de a descoperi noi modalitati de a folosii libertatea si de a reevalua viata si oamenii.

  „Moartea este ceva ce nu trebuie sa ne temem pentru ca ,in timp ce suntem ,moartea nu este si cand moartea este,noi nu suntem”

  Reply
 4. 4

  Agata

  Foarte interesant! moartea unui prieten este totdeauna prilej de introspecție! M-am gândit de multe ori că poate omul acela nu a trăit clipa! a tot amânat să trăiască; mereu s-a risipit pentru alții; doar atunci când mai pleacă cineva dintre noi imi dau seama cât e de inutil zbuciumul fiecărei zile! nimic nu e mai valoros decât viața trăită în armonie, în echilibru, împăcarea cu sine…
  V-a dat Dumnezeu darul de a mânui un penel pe care l-ați fermecat; scrieți cu flori de cerneală într-un mod care-i mângâie și pe cei care ,,s-au dus” și pe cei care au rămas!
  Mulțumesc lui Dumnezeu că mi-a dat privilegiul de a-i cunoaște pe oamenii acești: domnul profesor universitar Cornel Constantinesc, doamna profesor universitar Liliana Ezechil și pe dumneavoasă, bunule povestitor. Vă felicit și vă aștept cu nesaț pentru următorul articol.
  Cu prețuire, Agata.

  Reply
 5. 5

  Vasile

  Cioran spunea ca in fata mortii fiecare se descurca cum poate

  Reply

Comentează şi tu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site deţinut de SC Argeşul Liber S.A. Copyright © 2022

error: Content is protected !!