Related Articles

14 Comentarii

 1. 1

  IOANA

  S-a terminat așa brusc articolul!! Era atât de interesant! Să reveniți, fiindcă e de mare actualitate și importanță subiectul acesta! Felicitări!!!

  Reply
 2. 2

  Dudu

  Ce urmează acum, după plecarea trupelor din teatrul de operațiuni? Cartea de istorie e altă poveste, la ea se referă ministrul…

  Reply
 3. 3

  TUDOSE

  Situatia din Afganistan nu s-a finalizat în niciun fel de 20 de ani, de când sunt lupte acolo. O să ajungă în cartea de Istorie ca Războiul de 30 de ani sau de 100 de ani.

  Reply
 4. 4

  Lily

  Se întorc americanii….

  Reply
 5. 5

  Victor

  Da, așa erau determinați soldații români să lupte în primul război mondial, pentru o bucată de pământ primită de la regalitate. Titlurile de proprietate mentioneaza asta.

  Reply
 6. 6

  marin

  Acum soldații sunt mercenari, păcat de cei care au murit în alte țări, pentru un pumn de dolari în plus.

  Reply
 7. 7

  ANA

  Armata s-a profesionalizat, dar nicio țară nu mai are armată care să poată apăra propria țară. E nevoie de NATO și de atâtea clauze; și când NATO dispune retragerea trupelor, armata trece pe sub Arcul de Triumf! După ei potopul!

  Reply
 8. 8

  Sorin

  Războaiele de cucerire sunt niște ambiții personale ale unor lideri maniaci.

  Reply
 9. 9

  Andrei

  Nu se va ajunge la niciun rezultat cu teroriștii din Afganistan; la ce rezultate s-a ajuns după 20 de ani de staționare a trupelor NATO acolo?

  Reply
 10. 10

  Leu

  Din Afganistan, Iran, Irak, Siria … vor emigra spre Europa, care-i va primi cu brațele deschise, fiindcă rata natalității e in descreștere în Europa, iar în Asia o creștere demografică foarte mare în țările sărace.

  Reply
 11. 11

  Manole

  Armata a fost retrasă și a trecut pe sub Arcul de Triumf la ordinul ,,generalului obedient”, printr-o decizie NATO.

  Reply
 12. 12

  Vasile

  Au murit mulți soldați în teatrele de operațiuni, fiindcă teroriștii afgani sunt fanatici. Bine că s-a terminat! vai de poporul care a rămas acolo, fară să se schimbe ceva în drepturile și libertățile fundamentale ale omului.

  Reply
 13. 13

  Pustiu

  Cine mai citește cartea de Istorie acum? bine că scrieți la ziar, să rămână peste timp…

  Reply
 14. 14

  Titi

  Viața merge înaine, războiul din Afganistan continuă cu armata pe sub Arcul de Triumf! Soldații și-au făcut datoria foarte bine, dar nu s-a schimbat nimic în viața oamenilor din Afganistan și asta e rău.

  Reply

Comentează şi tu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site deţinut de SC Argeşul Liber S.A. Copyright © 2023