04 iunie, 2020
ad

Related Articles

3 Comentarii

 1. 1

  Boni

  Un articol care nu-l avantajează pe arhiepiscop, dimpotrivă…și din păcate. Îmi aduce aminte de gardul vopsit care ascunde leopardul dinăuntru.

  Reply
 2. 2

  Vronski

  Zice dl Boni că nu-l avantajează pe Calinic. Păi nici nu cred că și-a propus să fie avantajat. (Ce avantaje i-ar mai trebui?) Cred doar că a fost o demonstrație de sinceritate de care noi dle Boni n-am fi în stare. Pe vremea dinainte de 89, să pleci însemna să încalci legea. Și omul recunoaște asta. Ați fi în stare să recunoașteți dacă într-un moment al vieții, ați vrut spre exemplu să furați, să înșelați să comiteți o infracțiune? Aici văd eu măreția lui Calinic de care nu oricine e în stare. Îmi scot pălăria în fața Lui, deși știu că nu e sfânt.

  Reply
 3. 3

  Boni

  Cunosc un popă fugit atunci. Slab pregătit, fără har. D’aia ziceam…Unui adevărat păstor nu-i trece prin cap să-și lase turma de izbeliște pentru un iluzoriu vis american. E însă scuzabil, era tânăr. În privința mea, îmi reproșez multe, fără substanță, totuși…nu mi-e rușine de prea multă lume când merg pe stradă.

  Reply

Comentează şi tu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site deţinut de SC Argeşul Liber S.A.