Related Articles

3 Comentarii

 1. 1

  Ion

  Exista constructor desemnat? Data inceperii executiei lucrarilor? Daca nu, vorbe goale.

  In ritmul asta se vor pierde finantarile nerambursabile la fel cum s-a intamplat si la Molivisu, si cum se va intampla si la Cetatea Poenari cu incompetentii astia.

  Reply
 2. 2

  civilul

  Reabilitata ? cum a fost reabilitat si gardul muzeului Golesti din Orasul Stefanesti, daca mergeti sa vedeti zidul vechi ce inconjoara o parte din muzeului Golesti aproape ca este intact construit in 1640 daca nu ma insel ,iar noul gard care este continuarea la vechiul gard din caramida este consruit acum cativa ani si arata ca si cum acolo s a dat o batalie , caramida de proasta calitate isi spune cuvantul pt ca a inceput sa se macine aproape toata .S au mancat bani frumosi acolo acum urmeaza alta gasca de mafioti sa manaince bani si din reabilitarea Muzeului Judetean,spor la ciordeala mafiotilor judeteni.

  Reply
 3. 3

  Anonim

  Bine ca s-a ales (spre exemplificare) o fotografie mai veche a fostei Prefecturi… actual al muzeului Arges… Acum… in fata muzeului „troneaza” 2 tunuri antitanc aduse de fostul director al muzeului ca asa i s-a parut lui mai interesanta… „privelistea centrala a Pitestiului…” fara sa aiba vreo aprobare a legala… O da cuiva prin minte sa ia aceasta „rusine” din fata muzeului tot in banii astia de reabilitare? Vorba sculptorului bustului lui Ionel Bratianu… pe care l-am intrebat daca ii sta bine bustului nou dezvelit (2012) intre cele 2 tunuri… a raspuns fara echivoc: „alegerea asta e… ca saua pe vaca…” La aproape 1 an de la declansarea lucrarilor in primul rand la lucrari speciale de ridigizare a fundatiilor… si structurii de rezistenta… s-a descoperit si vechiul zid de fundatie a schitului Buliga… inclusiv o necropola cu cca.23 de schelete. E interesanta opinia ca in spatele muzeului (unde acum e deschis si un santier arheologic) sa fie amenajata sub sticla vizionarea acestor vechi relicve… Si nu in ultimul rand… ar mai trebui pentru a reda Pitestiului „patina de odinioara” cum se scrie in articol… sa se readuca jumatatea grupului statuar „1907” ce infatiseaza taranul roman si repus in drepturi in parcul ce strajuieste muzeul si parc care si in prezent ii poarta numele acestui grup statuar… Intr-un fel ar fi o reparatie de bun simt… nu numai memoriei unei impozante sculpturi ( realizare a nu mai putin talentatei sculptorite Veturia Ilica) care se incadra foarte bine cu impozanta constructie a Muzeului Judetean Arges atat ca proportii a operei de arta dar si a materialului asemanator folosit… piatra de Albesti… Oare unde ai fost arhitect sef al orasului nostru? Oare nu putem gasi cativa bani si pentru un soclu normal al statuii lui I.C.Bratianu… care-si merita locul de exemplu… fie in curtea liceului ce-i poarta numele… sau in parculetul din fata lui… Nu ne ajunge cat ne-am facut de ras… cand toti turistii sunt derutati cum s-a taiat pe jumatate un grup statuar de valoare sculpturala indubitabila ca sa avem… un soclu si pentru … I.C.Bratianu!? Puneti statuia acolo unde ii sta bine… in curtea liceului Bratianu… SINCER? Poate acolo ii va creste putin si valoarea… artistica… pt. ca in afara de „cap” e totusi un kitsch… Intrebati si dvs. 100 de sculptori… nu reprezentantii din Pitesti ai … PNL…

  Reply

Comentează şi tu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site deţinut de SC Argeşul Liber S.A. Copyright © 2024

error: Content is protected !!