25 noiembrie, 2020
PSD Sub Articol

Related Articles

5 Comentarii

 1. 1

  Ion

  Cand se va realiza acest drum? E dezastru daca te deplasezi de la Stefan cel Mare la Pitesti! Hai fratilor, ca judetul Arges e condus de acelasi partid de vreo 28 de ani, iar in sud nu s-a investit mai nimic in infrastructura rutiera. Drumul de la Negrasi-Teiu-Furduiesti-Cateasca e praf, Rociu- Oarja e praf, Gliganu de Jos- Gliganu de Sus si alte sectoare din DJ 659 sunt praf, inclusiv prin Negrasi, Stefan cel Mare (la intrarea dinspre Slobozia), etc. Ce are conducerea acestui judet de gand? Hai macar cu acest DJ 503 mai repede!

  Reply
 2. 2

  eu

  probabil ca spaga data lui nicolescu puscariasu nu a fost indeajuns …
  primarii din comunele de mai sus nu sunt direct interesati, ei avand masini de teren …

  Reply
 3. 3

  Nicu

  Sunt de speriat mafiotii care conduc Argesul! Nici Dj 508 nu il baga de peste 10 ani in reabilitare, nici Dj 503, nici nimic. Ei sunt ocupati, ca si tovarasii de la Bucuresti ( Dragnea& compania), doar cu furatul. Le mai dau ceva oase fraierilor care voteaza trandafirii oricum, chiar daca s-au transformat in ciulini.

  Reply
 4. 4

  Ion

  Iata ca nici la un an de zile nu se intampla nimic. Sau si presa a uitat de acest articol. Mai mult, drumurile sunt si mai varza, de la an la an. Halal cu mafia rosie!

  Reply
 5. 5

  Marian

  Nici DJ 508, nici DJ 503 nu intra odata in reabilitare. Mai mult, in 2018, dupa binefacerile regimului cripto-comunist Dragnea-Dancila, in Arges nici macar nu se reabiliteaza nimic. DJ 659 este din ce in ce mai praf si toate drumurile importante din sudul judetului, iar dl. Manu aprinde Festila Centenara (de multi bani) prin mai toate comunele, dar se face ca nu vede gropile prin care trece. Asta este ,,bunastarea ”pe care au adus-o si e din ce in ce mai mare in toate domeniile!

  Reply

Comentează şi tu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site deţinut de SC Argeşul Liber S.A.