04 decembrie, 2020
PSD Sub Articol

Related Articles

4 Comentarii

 1. 1

  Anonim

  Foarte interesanta ipoteza si cat se poate de plauzibila. Oricum, este o pesta porcina provocata, de nu, in mare parte inventata. Cum se face ca din toata Uniunea Europeana a lovit DOAR Romania?

  Reply
 2. 2

  Puiu

  Care specialisti din agricultura au lansat asemenea ipoteza a exterminarii porcilor din gospodariile individuale ? Asta nu este o solutie ci este un scop al UE.Nu are rost sa presupuneti ca dorinta UE va ajunge lege.Nici Ceausescu nu a indraznit asa ceva.Daca UE are interntia asta si tradatorii nostri ii ajuta, atunci eu cred ca e mai bine sa presupuneti ca UE o sa afle live cum a fost in 1907.Totul până aici.Gata cu exploatarea !S-a depăsit orice limită.Eu cred că este doar un scenariu ,pe care sincer nu l-aş fi scris.Sunt destul de încinse spiritele pentru ca să mai vină şi scenariul asta prost.

  Reply
  1. 2.1

   Anonim

   Vorba lui Băsescu, cel mai grav este că a dat pesta porcină peste politicieni.
   Oare de ce nu se gândește nimeni să-ia măsuri cu politicienii, măcar să fie izolați în carantină și apoi uitați.

   Reply
 3. 3

  Anonim

  O masura stupida, inutila si de o cruzime fara seaman este si vanarea a zeci de mii de animale salbatice care chipurile ar contribui la raspandirea molimei. Pana si zaganul-specie disparuta din Romania timp de 100 de ani si strict protejata este pe lista viitoarelor victime.In America este exterminat fara mila, incepand din perioada Obama maretul vultur american-specie protejata si simbolul Americii. In Franta urmeaza sa fie ucise peste 450.000 de…ciocarlii si alte pasari! Nu este clar un trend? Ce se urmareste de fapt?

  Reply

Comentează şi tu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site deţinut de SC Argeşul Liber S.A.