Related Articles

3 Comentarii

 1. 1

  Puiu

  „Nu s-au schimbat românii noştri cu nimic, cel puţin de vreo 40 de ani, de când intră la mine în cabinetul de doctor, domnule Badiu! Sunt aceiaşi…”

  Total greşit. Nu ştiu de ce afirmaţi că e ca el ,că nu e! E ca dumneavoastră, domnule Badiu. În aceste momente simt şi eu nevoia să alerg spre oamenii pe care îi visam şi pe care nu-i mai pot găsi. Dumneavoastră sunteţi un norocos dacă mai aveţi puterea să afirmaţi că sunt „pesedişti profesionişti şi oneşti” pe care îi cunoaşteţi. Nu voi fi niciodată românul politicienilor, indiferent cum se numesc aceştia. Ei au doar impresia că ne face pe noi şi o spun fără ghilimele, ca să evidenţiez mediul lor. Rămân printre fraierii care vă citesc articolele, mai plăcute sau mai puţin plăcute, şi spun asta pentru că nu e uşor să spui bune sau mai puţin bune, chiar dacă mă expun riscului de a fi unul dintre mâzgăligători, dar cu un singur nume.

  Reply
 2. 2

  Marcel

  ” pesediştii profesionişti şi oneşti ” , unde sunt ? ca eu nu-i vad !! Eu stiu niste infractori, golani, puscariasi, curvari, analfabeti care populeaza acest partid PSD. Poti spune un nume de psd-ist profesionist ? Hai las-o balta..

  Reply
 3. 3

  Nicolae BADIU

  Ion Georgescu are școala Dacia by Stroe!!
  Prins cu grijile curente, scriu mai rar pentru cotidianul Argeșul…Dar cand mă apasă ceva pe condei (tastatură…ha, ha…), atunci dau năvală! Mă frământă o dojană mai veche, ce mi-a fost aruncată în subsolul unui articol în care îl ocăream tare pe Dragnea și afirmam totodată că am amici din rândul pesediștilor, oameni profesioniști, cu pricepere și mai ales cu mult bun simț și bună credință! Cinva care desfința tot ce e pesedist „mi-a strigat” ceva de genul : „Prietenul tău Georgescu de la Mioveni !”…dorind să sublinieze că asta nu ar fi prea frumos și bine din partea mea…Că primarul Ion Georgescu (La el se făcea referire.) nu ar fi un om potrivit spre a-mi fi prieten…și că oricum, dacă îmi este prieten, atunci eu aș avea o problemă…În fine, îi răspund acum revoltatului din subsolul articolului cu pricina!
  Primarul Ion Georgesu de la Mioveni îmi este chiar mai mult decât prieten! Am avut amândoi șansa de a lucra sub managementul eminentului Constantin Stroe la Uzina Dacia! Am fost colegi de Uzină, e drept, în domenii total diferite de activitate!! Și că veni vorba de Uzină și de managerul geniu Stroe, aflați că toți cei care au fost selectați pe vreo funcție de conducere de către domnia sa, au performat ulterior oriunde s-au aflat! Unii, care au ales să rămână în Uzină, au fost preluați de managementul Renault și ocupă și azi funcții importante. Directorul Gabriel Sicoe este cel mai vizibil exemplu! Acesta a fost, este de notorietate, mâna dreaptă a lui Constantin Stroe, cel care a văzut cu mult înainte potențialul de care dispunea!! Revenind la Ion Georgescu, ei bine, el a fost selectat de Stroe să managerieze o Cantină-Restaurant care pregătea și servea zi de zi masa pentru peste 20 mii de oameni!!! Stroe nu s-a înșelat! Ion Georgescu administrează de ani buni un oraș cu un buget în care, după părerea mea, mulți alții și-ar fi frânt gâtul…Primarul de la Mioveni a construit și Stadion dar și școli și grădinițe! A construit Catedrală dar a construit și Piață și Centru Cultural, iar acum construieșe un Spital! Primarul Ion Georegescu nu și-a pierdut capul de la puterea conferită de bugetul administrat, păstrându-și bunul simț și rațiunea! „Școala Dacia” și-a spus cuvântul! Încă ceva: Constantin Stroe nu a pus nicioată pe funcție pe cineva după dosare politice sau după teancuri de diplome…Nu întreba pe nimeni de diplome ci verifica aptitudinile reale, cunoștințele și inteligențele necesare funcției acordate! Așa că pentru mine, Ion Georgescu rămâne un fost coleg de Uzină, un manager iscusit, căruia îi dau oricând un cec în alb de credibilitate, numai și numai pentru că el a trecut cândva de examenul Stroe! Da, Ion Georgescu este prețuit de mine, indiferent în ce partid ar fi și indiferent ce funcție politică ar avea. Despre Dragnea rămâne cum am stabilit…
  P.S.1 Prea am ajuns să desființăm orice, pe oricine și nimic nu ne mai convine! Suntem mai dezbinați ca niciodată! Chiar nimeni nu mai contează!? Toți din jurul nostru sunt hoți, impostori, trădători…?! Aiurea! Măcar dacă ne-am aminiti de pilda lui Cristos cu Paiul versus bârnă din ochii noștri..
  P.S. 2. Prezentul articol a fost dat spre publicare cotidianului Argeșul, dar din motive ce nu mi-au fost comunicate, articolul a fost blocat de la bublicare de către domnul director al ziarului.
  Nicolae Badiu

  Reply

Comentează şi tu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site deţinut de SC Argeşul Liber S.A. Copyright © 2023