Înscriere creșă lat

Related Articles

10 Comentarii

 1. 1

  Anonim

  Deci cu teste psihologice nu rezolvi mai nimic. In fara unui om depresiv trebuie sa vi cu altceva, pentru ca tristețea in depresie e foarte profundă. Iar cei apropiați sa fie alaturi se el.

  Reply
 2. 2

  Freud

  Unii dintre psihologi manaca painea de pomana. In fata unui caz spun ca avem de-a face cu un individ cu personalitate accentuata de tip demontrativ. Si eu am o personalitate accentuata, dar asta nu inseama ca, in fata unui necaz, recurg la gest extrem. Iata ce spune omul asta aici, adica la sanatatea noastra psihica contribuie pana si locul unde te-ai nascut.

  Reply
  1. 2.1

   Anonim

   …în Mârghia (sau… poate Boteni ?!?!…) !!!

   Reply
 3. 3

  Anonim

  In trecut, oamenii recurgea la Dumnezeu, acum la psiholog.

  Reply
 4. 4

  Anonim

  Altădată, Securitatea Națională (unică şi naționalist-şovină) îşi ascundea (se scuza !?) pentru invidia (URA) ei nemăsurată în fața celor care îşi manifestau libertatea lor în mod firesc (normal) – adică fără FRICA pe care o cultivau ei, SECURIŞTII , dar sub protecția „tătucilor” de la Kremlin, pozând şi în „Intelligence Service”) , deci , îi îndemnau pe cei care vroiau „paşaport” să viziteze mai întâi Munții Apuseni sau Cheile Dâmboviței ! Astăzi , urmaşii lor îi indeamnă pe oameni să plătească unor „specialisti” („pregătiți”- pe bandă rulantă) anumite „facturi” pentru „consultații” la clinica lor particulară , dar falimentară !…Intradevăr , JENANT !

  Reply
 5. 5

  Valentin

  Excelent! Felicitări!

  Reply
 6. 6

  anonim

  Frumos. LA tara se păstrează tradițiile locale cu bine si cu rau. O comună si a facut un monument specific locului. Se poate vizita e ceva extraordinar si inedit. Se numeste MATUROIUL.
  https://ziarulargesul.ro/titesti-comuna-care-inspira-pe-inventatori-si-romancieri/

  Reply
 7. 7

  Marin

  adică acolo este foarte curat si se pot cumpara mături de paie, nuele. O sa vizitam e interesant. Există un punct de orientare turistică acolo in comuna ?

  Reply
 8. 8

  Vasile

  Mi-a plăcut articolul! Foarte bun! Pământul natal ne dă puterea! Doar cei care calcă desculți prin iarbă pot înțelege de unde vine dorul de casă. Vă felicit!

  Reply
 9. 9

  TEO

  Știți ce spun românii din Moldova noastră despre dorul de casă? Incredibil, un dor care nu se stinge niciodată, deși Basarabia e tot România!

  Reply

Comentează şi tu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site deţinut de SC Argeşul Liber S.A. Copyright © 2022

error: Content is protected !!