Înscriere creșă lat

Related Articles

29 Comentarii

 1. 1

  Anonim

  Domnule George Olteanu, ce ştiți , domnul doctor Rob Robert este rudă cu doamna dr. Tutescu , fost manager al Spitalului Județean , că prea seamănă în atitudine (deontologie) sau cu alții din marea Famiglie ?!…

  Reply
 2. 2

  Puiu

  „consider că trebuie să fii ori ipocrit, ori de-a dreptul tembel să afirmi că faci medicina de dragul pacienţilor. Ideal aşa ar fi, dar pacienţii ăia de dragul cărora ar practica cu plăcere medicina un medic sunt aşa de puţini şi rari, încât, din păcate pentru aceşti pacienţi, chiar nu se vede nicio diferenţă… Aşa că, domnule George Adrian Olteanu, vă dorim baftă în a vă trata singur şi chiar nu vă doresc să prindeţi timpurile când nu ne va păsa niciunuia dintre noi de dv.!”
  Nu mă surprinde afirmaţia, pentru că ştiam ce gândesc peste 90% dintre doctori.Mă surpride tembelismul lui, faptul că gândeşte cu voce tare.Dar e bine pentru noi că ştim de existenţa lui ca să-l ocolim.El oricum duce povara numelui său şi de aceea are şi asemenea păreri. Cît de rău sună: Rob Robert! Ce părinţi are şi ce naşi!?Uşor uşor ajungem la concluzia că le trebuie şi lor anual un control psihiatric.Eu cred că el a uitat sa-şi ia medicaţia,domnule Olteanu!

  Reply
  1. 2.1

   Anonim

   Domnilor , aceste comentarii de bun simț n-au nici un efect asupra unor „picioare de lemn”, cum sunt , din păcate,mulți dintre cei care „au pus mâna” pe posturi si funcții in medicina din Spitale, dar şi din Clinici ! Salariile mari (uriaşe) , plătite lor de noi, pacienții lor, mai rău le-au zgândărit neomenia şi lăcomia (cupiditatea) unora dintre membrii personalului medical !
   Din fericire, sunt mai mulți cei care în practicarea meseriei (şi artei) de medic , pun şi o parte din sufletul lor si respectă jurământul lui Hypocrates. Ceilalți,… nu trebuie pedepsiți doar moral ! Aici, trebuie să intervină nu doar Colegiul Medicilor , ci Organele de forță ale Statului, în primul rând PROCURATURA !

   Reply
  2. 2.2

   George Olteanu

   De curiozitate doar, am căutat mai multe despre acest individ. Adevăr grăiţi dvs.!

   Reply
  3. 2.3

   Anonim

   Chiar îmi doresc sa ma ocoliți. Sa știți ca nici eu nu-mi doresc pacienți ca dvs. Bafta in viața!

   Reply
   1. 2.3.1

    Anonim

    Pussyco , iar te crezi dr. , dar la Podu Viilor tu nu ai „pacienți” care să te ocolească , tu ai „clienți” pe care îi tragi de mânecă să te plătească pentru servicii şi pe care îi cauți/le faci vizita şi acasă …la ei ! , că tu n-ai „cabinet” de…intersecție, ca altele !

    Reply
   2. 2.3.2

    Anonim

    …Adevărul, că şi eu ,…dacă n-aş fi dr. !

    Reply
 3. 3

  Puiu

  Am o intrebare pentru dvs.Anonim 2.1.De ce i-aţi numit picioare de lemn?( eu intuiesc şi frecţia) Iar în ceea ce priveşte Colegiul Medicilor niciodată, dar niciodată nu au luat măsuri împotriva colegilor lor. Respect pentru comentariu!

  Reply
  1. 3.1

   Anonim

   Domnule Puiu , tot ce am comentat mai sus este valabil (ca păreri) şi corespunde unor convingeri , dar să ne exprimăm şi despre partea „nevăzută” a articolului domnului George Olteanu, şi anume, despre efectul „pervers” , de Publicitate/RECLAMĂ pt. respectivul medic ! .Atunci s-ar pune în discuție deontologia jurnalistică a ziaristului (inclusiv profesionalismul său) ,nu de alta, dar „poza”/fotografia medicului respectiv prea îl arată „tânăr şi ferice „! Sau aşa este el ( că prea arată a „becher”) ?!…Cum e , domnule Olteanu ?!…Poza e mai veche ?!

   Reply
   1. 3.1.1

    George Olteanu

    Nici vorbă de reclamă. E o simplă relatare a ceea ce s-a întâmplat, iar altă poză mai „frumoasă” nu am găsit. Mă gândesc, apropo de promovare, câte beneficii aduce clinicilor private când oamenii dau căutare pe Google şi îl descoperă pe domnul doctor părerist care trudeşte din greu pe la vreo patru unităţi medicale.

    Reply
 4. 4

  Puiu

  Astazi este posibil orice!M-aţi bulversat, dar inclin să cred că dl.George Olteanu nu face asa ceva.Doctorul asta este nascut prin 1980 pentru ca a facut 8 clase intre anii 1986-1994 la Tg. Mureş.A trait foarte mult in Tg. Mureş În 2014 a plecat in Timişoara.Are o experientă de invidiat ,dar nu are caracter.

  Reply
 5. 5

  Delia Dumitrica

  In speranta ca distinsul si pacifistul domn Puiu nu ma va dojeni pt. ceea ce voi scrie, îmi permit sa spun si eu cate ceva:
  1. Se pare ca dom’ doctor, inainte sa fie medic, a fost rob-ul limbii române, fiindca , altfel, n-ar fi scris niciodata „propriul ego”; sau poate ca la Targu Mures, unde limba românā e destul de chinuita de vorbitorii minoritari-majoritari, exista si conceptul de „ego-ul altuia ” (ego=lat. eu).
  2. „…când nu ne va pāsa niciunuia din noi de d-voastra…”. Forma corecta: „când nu-i va pāsa niciunuia din noi…”. Se pare ca respectivul este intr-un continuu conflict dāunātor cu limba românā.
  3. Despre latura umana a respectivului nu am nimic de spus. Va dati seama de ce …
  4. Despre „propria-i laturā personalā” profesionalā (am scris pe întelesul Domniei Sale), îmi gasesc destul de greu cuvintele, fiindca , daca aia umana nu e, aia profesionala e sublima, dar lipseste cu desāvârsire.

  Reply
  1. 5.1

   Anonim

   Doamnă Delia Dumitrică (G. Olteanu) , frunzăriți măcar eseul lui Constantin Noica , „Devenirea întru ființă” ! Poate reuşiți să înțelegeți de ce cuvintele unei limbi sunt parte din viața unui popor şi sunt şi ele „vii” !

   Reply
 6. 6

  Alexee

  Un doctor de doi bani, nu respecta nici meseria nici oamenii. La asa rahat cu ochi nu poți decat sa scuipi si sa pleci. Dar bine ar fi sa plece el si sa ne scuteasca de frustrarile lui care sigur vin din faptul ca stie cat e de slab ca medic si ca om. Daca poate fi numit om, e o ghena urat mirositoare

  Reply
  1. 6.1

   Anonim

   „Un doctor de doi bani”, îmi pre rău Alexee, dar cred că nu i-ai văzut „mercurialul” domnului doctor !…

   Reply
 7. 7

  Anonim

  Un doctor de doi bani !!! Da verdicte ca si cum ar fi Dummezeu …nu efectueaza examenul clinic cum ar trebuii si pune un diagnostic pe ghicite ,o scarba de om cu un caracter jegos ! Dai aproape 200 de lei pe o consultatie si iti recomanda aerosoli????? Cred ca la cat de inviersunat este ca doctor ii era lene sa si scrie un tratament ! Vrea spaga, poate asa v a fi cu zambetul pe buze . Feriti-va de el isi bate joc de pacientii !!!! CUM ADICA SA SPUI CA FACI ASTA DOAR PT BANIIII???? cand tu ca medic depui un juramnant ! Te au dat afara din Timisoara din cauza comportamentului jegos si vi aici cu frustrarile tale? Pleaca de unde ai venit !

  Reply
 8. 8

  Nic

  Un doctor de doi bani !!! Da verdicte ca si cum ar fi Dummezeu …nu efectueaza examenul clinic cum ar trebuii si pune un diagnostic pe ghicite ,o scarba de om cu un caracter jegos ! Dai aproape 200 de lei pe o consultatie si iti recomanda aerosoli????? Cred ca la cat de inviersunat este ca doctor ii era lene sa si scrie un tratament ! Vrea spaga, poate asa v a fi cu zambetul pe buze . Feriti-va de el isi bate joc de pacientii !!!! CUM ADICA SA SPUI CA FACI ASTA DOAR PT BANIIII???? cand tu ca medic depui un juramnant ! Te au dat afara din Timisoara din cauza comportamentului jegos si vi aici cu frustrarile tale? Pleaca de unde ai venit !

  Reply
 9. 9

  Anonim

  Am fost acum cateva zile la acest medic pentru consult!Si daca as fi citit inainte aceste comentarii cu siguranta nu as fi mers !Am platit 135 lei pentru consult ORL la clinica Muntenia si am ajuns la dr.Rob Robert care in 3,56 min. m-a dat afara din cabinet fara nici-un consult si nici-un diagnostic,doar pentru a-mi inmana o trimitere ca sa-mi fac un CT, la aceiasi clinica.Cred ca daca mai incercam sa stau in cabinet luam si bataie!

  Reply
  1. 9.1

   Anonim

   Aveți dreptate același lucru mi a dat și mie

   Reply
 10. 10

  Anonim

  Un profesionist desăvârșit…restul ..

  Reply
  1. 10.1

   Anonim

   Aveți perfecta dreptate e un medic foarte arogant deoarece nu mi a permis sa i explic ce simptome am,atât am reușit sa i spun ca am nasul înfundat și uneori ma doare ingat.S a uitat 3 secunde in nas și n gat și rapid mi a dat diagnostic de deviație de sept(trebuie neaparat operație)și rinita cronica hipertrofică.Eu încercând sa i explic ca am și urechile înfundate ,deja îmi scrisese la recomandări CT , fără a încerca un tratament pentru început.Menționez ca mi a specificat (avem noi la subsol )..

   Reply
 11. 11

  Iulia

  Un arogant, macar daca ar fi fost un bun profesionist. M-am operat la el si acum respir mai prost decat inainte. Va puteti da seama… Este un sarlaran, nu stiu cum de a terminat facultatea?!?!?!

  Reply
 12. 12

  Ramona Pana

  Din cauza unor indivizi ca voi ne pleaca doctorii din țară, ca ajungeți voi niste idioți cu 4 clase sa ștergeri pe jos cu oameni capabili si profesionisti in acest caz dr Rob Robert care este un extraordinar medic in cazul meu operând mi copilul de cinci ani fără probleme.Are maini de aur il recomand cu toată sinceritatea iar pt cei ce critica cititi i curriculum si dupa vorbiti

  Reply
 13. 13

  Elena

  Prima experienta la domnul Rob.
  Ma intreb cum au curaj parintii sa mearga cu copii la dansul, usor confundabil cu macelarul … traumatizant

  Reply
 14. 14

  Un pacient

  Azi, 01.01.2020, am avut un șoc cu acest medic. Nu merită acest titlu, e o brută fără inimă. Feriți-vă cât puteți de omul ăsta. E mai rău decât vă puteți imagina.

  Reply
 15. 15

  Anonim

  Un medic care îsi face meseria .Astăzi tatăl meu sa operat la dansul si chiar si a dat interesul .Mulțumim domnul.doctor pentru tot.

  Reply
 16. 16

  Anonim

  Nu mai dati cu parea. Este un medic care chiar isi face meseria ..Felicitări domnu doctor .Multumesc pentru tot ce ati facut pentru tatăl meu

  Reply
 17. 17

  Anonim

  Un nemernic! A refuzat sa-mi consulte copilul bolnav si cu febra acum cativa ani! Pana cand nu m-am infipt putin in el nu a catadicsit sa se ridice de la un birou unde singura treaba pe care o avea era sa se joace cu o coala de hârtie! Un mare mare jeg!

  Reply

Comentează şi tu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site deţinut de SC Argeşul Liber S.A. Copyright © 2022

error: Content is protected !!